A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Világszínvonalú slágertermékek

Az LFP center már több mint egy évtizede segít megoldásaival megvalósítani a szélesformátumú piacon felmerülő célokat. Olyan gyártók termékeit forgalmazzák, akik globális szinten is az élmezőnyt képviselik. A vállalat küldetése, hogy termékeikkel, szolgáltatásaikkal hozzájáruljanak mindazok munkájához, akik digitális nyomtatással, képalkotással foglalkoznak. A SignExpo – PPDexpo kiállításon Tóth Balázs, az LFP center Kft. marketing és értékesítési vezetője nyilatkozott magazinunknak.

„Rendhagyó módon készültünk az idei SignExpo kiállításra, ugyanis csupán néhány gépet mutatunk be a standunkon. Az EPSON eco-solvent berendezése mellett döntöttünk, amely tíz színt képes nyomtatni. Habár ez nem újdonság, de az egyik legnagyobb slágere a gyártónak, rendkívüli népszerűségnek örvend az iparágban” – mondja Tóth Balázs.

Az LFP Center választása nem véletlenül esett az EPSON SureColor SC-S80610 eco-solvent nyomtatóra, hiszen olyan nagy igényű alkalmazásokhoz fejlesztették ki, ahol a színteljesítmény kulcsfontosságú. A széles színpaletta lehetővé teszi a reklámdekorációs vállalatok számára, hogy kiváló minőségű nagyformátumú nyomatokat gyártsanak, egyedülálló színreprodukációval. Az ehhez felhasználható tinta, az UltraChrome GS3 akár három év kültéri tartósságot is biztosíthat.

A standjukat az S.P.S Printing Solutions Kft. vállalatával osztották meg, amely szintén az EPSON egyik kiemelt forgalmazója. A társaság célja, hogy a szublimációs technológiát megismertesse és népszerűsítse Magyarországon, valamint az ehhez a technológiához tartozó termékek és eszközök elérhetővé tételét tegye lehetővé a hazai gyártóvállalatok számára versenyképes áron.

„Az eco-solvent mellett, a szakmai érdeklődők megismerkedhetnek standunknál a legújabb uv technológiával, amely az EPSON legfrissebb fejlesztése, Magyarországon 2021 őszén volt a premier. Ezen kívül megmutatjuk a szintén újdonságnak számító resin technológiát is, amely egy gyanta alapú vízbázisú tinta megoldás” – sorolja a friss innovációkat Tóth Balázs.

A teljes interjú az alábbi videóban tekinthető meg:

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display