A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Használd ki a gyanta alapú tintában rejlő nyomtatási lehetőségeket

Válts kivételes teljesítményre

SureColor SC-R5010 és SureColor SC-R5010L néven, új sorozatot vezetett be, amelyek 2021-ben mutatkoztak be a hazai piacon. Az új nyomtatókkal, a produkciós nyomtató választékát egy teljesen új RESIN, vagyis gyanta alapú, vízbázisú tinta megoldással bővítette a japán gyártó. Az EPSON 160 cm szélességű nyomtatóját, a hazai forgalmazó bemutatótermében ki is lehet próbálni!

ÚJ TECHNOLÓGIA ÉS HASZNOS FUNKCIÓK

Az SC-R sorozat bevezetésével az EPSON egy gyanta alapú tintát használó megoldással bővítette széles­formátumú nyomtató választékát. A nyomdai szolgál­tatók, környezetbarát módon, és kiváló minőségben gyárthatnak különféle dekorációs és nyomtatott kom­munikációs anyagokat. Az EPSON saját gyártású 6 színkomponensű új tintái színkonzisztens, gyorsan száradó és karcálló nyoma­tokat biztosítanak a nyomathordozók széles választé­kán. A GreenGuard Gold minősítésű, szagmentes, víz­bázisú tintáknak köszönhetően a nyomtatott anyagok belsőépítészeti célokra is felhasználhatók, akár olyan érzékeny környezetben is, mint például az egészség­ügyi intézmények, iskolák, óvodák, szállodai szobák. Ugyanakkor karcállóságának köszönhetően kültéri al­kalmazások során is tartós.

Az új 160 cm (64”) szélességű nyomtatók kimagasló nyomtatási teljesítményt és színkontrollt nyújtanak a PrecisionCore Micro TFP nyomtatófejnek köszön­hetően. A négy hőmérséklet érzékelő szenzor pontos hőmérséklet szabályzást tesz lehetővé, amely a teljes felületen színkonzisztenciát biztosít. A továbbfejlesz­tett, három független fűtő egység (előfűtő / beépített fűtőegység / utókezelő fűtőegység) biztosítja a szárítás során a színek egységességét, valamint lehetővé teszi a nyomatok azonnali felhasználását, szükség szerinti laminálását. Ez a gyorsabb átfutási idő mellett haté­konyságnövelést is jelent.

A kategóriaelső Automatikus Médiafeszítő Rendszer (Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) rendkívül pontos méretstabilitást nyújt, ami olyan összeillesz­tendő panelek esetén fontos, mint például nyomtatott tapéták, öntapadós falburkolatok, kirakati fóliák, vagy POP-up szerkezetek gyártása.

Az új nyomtatók is megkapták azokat a hasznos funk­ciókat, amelyek már jól beváltak a gyártó korábbi szé­lesformátumú nyomtatóin is. Ilyen például a LED-es megvilágítású nyomtatási terület, vagy a nagyméretű nehéz tekercsek nyomtatóra való felhelyezését segítő manuális tekercs emelők. Segítségükkel a nagyméretű nehéz tekercsek, mint például molinók befűzése önál­lóan is elvégezhető.

HATÉKONYSÁG NÖVELŐ FEJLESZTÉSEK

A hatékonyság további támogatása érdekében egy in­novatív ultrahangos érzékelő csökkenti a nyomtatófej meghibásodásának a kockázatát, míg a fúvóka-ellen­örző technológia (NVT) automatikusan kompenzálja, helyettesíti az eltömődött fúvókákat.

Az automatikus fejtisztítási rendszer jelentősen gyor­sabb tisztítási folyamatot tesz lehetővé, amellyel akár 80%-al csökkenthető a heti karbantartásra fordított idő. A SureColor SC-R5010 nyomtatók, működés köz­ben cserélhető tinta tasakokkal kialakított, folyama­tos tintaellátó rendszerrel működnek, a kisebb ál­lásidő és a kényelmesebb felhasználás, valamint az alacsonyabb tintaköltségek érdekében.

EGYSZERŰ HASZNÁLHATÓSÁG

Az új nyomtató egy felhasználóbarát 4,3 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, az egyszerű és intuitív üzemeltetés és állapotellenőrzés érdekében. A több telephelyen működő, vagy egy telephelyen be­lül több nyomtatót üzemeltető vállalkozások számára kínál további támogatást az EPSON Production moni­tor, (az EPSON Cloud Solution Port platformon kínált szolgáltatások egyike) amely tovább javítja a vezérlési lehetőségeket.

A felhasználók által cserélhető nyomtatófejek tovább növelik használhatóságot, hiszen speciális szerszámok nélkül, akár 60 percen belül egyszerűen cserélhető a létfontosságú alkatrész.

AZ EPSON SURECOLOR-RESIN NYOMTATÓK FŐBB TERMÉKJELLEMZŐI:

  • Epson UltraChrome RS tinta – gyanta alapú tinta széles színtérrel.
  • Rendkívüli karcállóság.
  • GreenGuard Gold, tanúsítvány.
  • Pontos nyomathordozó adagoló és feltekercselő rendszer – tekercsről tekercsre való nyomtatás a kimagasló termelékenységért.
  • Automatikus Médiafeszítő Rendszer (Ad-ATC) a pontos és stabil nyomathordozó-adagolásért.
  • Akár a felhasználó által is cserélhető alkatrészek (nyomtatófej).
  • Újonnan tervezett hármas fűtőrendszer (előfűtés / beépített fűtőegység / utókezelő fűtőegység).
  • Folyamatos Tintaellátó Rendszer – 1,5 literes tintatasakokkal a közepes nyomtatási mennyiségekhez és kétszer 1,5 literes tintatasakok a nagy volumenű nyomtatásokhoz, nyomtatás közben cserélhető funkcióval.
  • 3 inches érintő panel az intuitív működtetéshez
  • Epson Edge Print RIP szoftver az egyszerű üzemeltetés érdekében.

Az új technológiájú szélesformátumú nyomtatók már kipróbálhatóak a forgalmazó budapesti bemutatótermében!

LFP center Kft.

H-1139 Budapest
Rozsnyai utca 11.
E-mail: sales@lfpcenter.com
Telefon: +36 1 452 0088

www.lfpcenter.com

- Hirdetés -

Sign&Display