A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

LFP Center A legjobbak között

Tavaly szeptemberben kezdte el az LFP Center a jövőre 70 éves japán vállalat a GRAPHTEC Imaging termékeinek magyarországi forgalmazását. E lépés keretében termékportfóliójukat tekercses és síkágyas vágóplotterek, valamint digitális stancoló és riccelő rendszerek kínálatával bővítették. A munkájuk gyümölcse pedig hamar beérett, hiszen idén áprilisban a GRAPHTEC értékesítői díjjal jutalmazta kiemelkedő eredményeiket.

Megbízható termékekkel a partnerek sikereiért

Az LFP Center számára kiemelten fontos, hogy hivatalos hazai forgalmazóként olyan gyártó partnerekkel alakítsanak ki együttműködést, akiknek a termékei hosszútávon nyújtanak megbízható üzembiztos termelést, így termékeikkel hozzájárulhatnak ügyfeleik sikereihez. A GRAPHTEC nemzetközileg is elismerten az élmezőnyt képviseli, így nem is volt kérdéses számukra, hogy érdemes belevágni a közös munkába! A befektetett munkájuk pedig beigazolódott, hiszen Április 18-án, Amszterdamban, a GRAPHTEC európai értékesítői találkozóján vehették át a márka díját, mellyel elismerték teljesítményüket. A találkozó jó lehetőséget biztosított, hogy megismerjék a régiós, valamint a nyugat-európai értékesítőket, illetve az európai központi iroda dolgozói mellett a vállalat japán vezetőit, valamint fejlesztőit.


A prezentációk során az értékesítési eredmények elemzése mellett bemutatták a közeljövőben várható fejlesztéseket, az új termékeket, illetve a következő üzleti évre kitűzött célokat.
A meglévő portfólió termékei között új méretekkel találkozhatnak majd a felhasználók, valamint új funkciókkal bővülnek az eszközök, ezzel is tovább növelve felhasználási lehetőségeiket. A síkvágó plotterek esetén hamarosan érkezik a legújabb sorozat, vagyis az FXC4000, mely az FC4500-as sorozatot fogja váltani.
Az FCX2000 már meg is érkezett az LFP Center bemutatótermébe. A készüléket május 10-én technikai nap keretében ismerhették meg az érdeklődők. A háromféle méretben (610×920 mm / 1200×920 mm / 1800×920 mm) elérhető síkágyas FCX2000-es vágóplotter olyan technikai előnyöket kínál, melyeket a csomagolástechnika, a print marketing, a könnyűipar vagy akár a közlekedésbiztonság területén hasznosíthatnak felhasználói.
A GRAPHTEC síkágyas vágóplottereinek kialakításánál a felhasználási lehetőségek, vagyis az ipari termékek gyártása mellett az eladáshelyi reklámeszközök, displayek gyártása kerül majd fókuszba. Kartonpapírok, légcellás műanyag lemezek gyors és pontos feldolgozása mellett öntapadós fóliák és speciális alapanyagok kontúrvágása olyan eszközök gyártására nyit lehetőséget, melyeknek egyre nagyobb szerepet szánnak a hirdetők, hogy közvetlen közelről érhessék el üzeneteikkel a vásárlókat.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display