A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Mitől lesz egy címke exkluzív?

A Turner Labels megújítja a termékcímkeipart azáltal, hogy exkluzív címkefunkciókkal kelti fel a fogyasztók figyelmét. A legmodernebb technológiával felvértezett HP Indigo 6900 digitális nyomdagépükön varázsolják élménnyé a vásárlást. Az első ilyen projekt a Mirror Twin Brewinggel együttműködve történt 2022-ben, melynek keretében egyedi kézműves sörösdoboz-címkézési módszert fejlesztettek ki – írja a PrintingNews.

Az a bizonyos fekte tinta…

Egy teljesen hétköznapi elem újragondolása erősíti az érzékekre, illetve az emlékezetre való hatást. A Turner Labels művészeti igazgatója, Paige Tiller a sörfőzde szakemberével együttműködve olyan feketefényes címkét tervezett, amely nemcsak rejtett képeket foglalt magába, hanem humoros titkos üzeneteket is tartalmazott, amelyek lehetőséget teremtettek a vásárlók szórakoztatására. Minden csomaghoz egy kis fekete lámpát is mellékeltek, hogy a fogyasztók felfedezhessék a címke rejtett motívumait.

A Turner Labels első alkalommal 2022 második negyedévében kapott mintákat a HP Indigo UV-festékekből. A művészeti csapat ezt követően gyorsan akcióba lendült, hogy a termékmegjelenítéssel foglalkozó partnerek számára népszerűsítse a bemutatásra szánt termékeket. A tesztelés után az exkluzív UV-tintát a Mirror Twin Brewing közreműködésével a Turnin’ Heads nevű sör címkéjén mutatták be a gyakorlatban – a Lexington Craft Brew Week esemény számított a címke premierjének.

A koncepció elnyerte a fogyasztók tetszését, és óriási népszerűségnek örvendett a termék a címke hatására.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display