A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Esztétikus megjelenés a reklámdekorációs eszközöknek

Hogyan lehet egy irodai információ megjelenése igényes és esztétikus? Erre a kérdésre nyújt választ az Árazástechnika Kft., amely helyi értékesítést támogató eszközöket forgalmaz, ezek tájékoztatást nyújthatnak a vevőknek a termékek tulajdonságairól és áráról. Kínálatukban az öntapadó címkéktől kezdve az árazógépig minden fontos eszköz megtalálható. A SignExpo – PPDexpo kiállításon Kovács Anikó, az Árazástechnika Kft. szakembere nyilatkozott magazinunknak.

„Elsősorban információkihelyezést támogató eszközöket állítunk ki a SignExpo – PPDexpo rendezvényen. Az árazógépeinkkel például rendkívül gyorsan jeleníthetünk meg adatokat manuális módon. Erre számos ágazatnak szüksége lehet, így például a textil-, gyógyszer- vagy autóiparnak. Mivel rengeteg nyomdagépet mutatnak be a kiállításon, a kinyomtatott anyagok megjelenítését a népszerű DURAFRAME információs keret teheti esztétikussá” – mondja Kovács Anikó.

A DURAFRAME infokeret A4-es és A3-as méretben kapható, minden sima beltéri felületre – többek között ajtókra, szekrényekre, üvegre és falakra – felhelyezhető. A ragasztószalagos fixálás a legtöbb esetben nyomot hagy a kihelyezett papírlap eltávolítása után, ám a DURAFRAME ezt a trendet is megtöri. A professzionális információmegosztás még soha nem volt ennyire egyszerű.

„A reklámdekorációs iparágat számos termékünkkel támogatjuk. Többek között a poszterek kihelyezését tehetjük esztétikusabbá. Az Árazástechnika vállalat dinamikus fejlődésnek indult – már több mint 20 éve vagyunk jelen a magyar piacon –, új telephelyre költöztünk, amely nagyobb területet biztosít a mindennapi munkák elvégzésére. A terveink szerint a partnereink igényeit még alaposabban tudjuk kiszolgálni a jövőben, ugyanis bemutatótermünkben személyesen is megtekinthetők kínálatunk darabjai. A bevezetés alatt álló vállalatirányítási rendszerünk szintén azt a célt szolgálja, hogy kényelmesebben és gyorsabban teljesíthessük a felmerülő kéréseket” – részletezi Kovács Anikó.

A teljes interjú a videóban tekinthető meg.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

 

- Hirdetés -

Sign&Display