A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Bővülő üvegfólia-család

Napvédő fóliák beltérre és kültérre

Bővül a Spandex üvegre alkalmazható öntapadós fóliáinak választéka. A következő termékeket vezeti be a vállalat: ImagePerfect 7100 napvédő fóliák kültéri alkalmazáshoz, ImagePerfect 7200 napvédő fóliák belső alkalmazásra, ImagePerfect 7300 biztonsági és védelmi fóliák belső és külső alkalmazásra, ImagePerfect 7400 UV-védő és speciális fóliák beltéri alkalmazásra. A négy csoporton belül az érdeklődők 52 egyedi termék közül választhatnak, amelyek az esztétikai és teljesítményjellemzők széles skáláját fedik le – adta hírül az LFR News.

A vállalati és a magánszektorban egyaránt egyre inkább gyakorlatorientált megoldásokat keresnek a hőmérséklet szabályozására az év melegebb hónapjaiban, miközben energiaköltségeiket is kezelik. Az ImagePerfect 7100 és ImagePerfect 7200 napvédő fóliák hatékony és stílusos megoldást kínálnak a hő visszaverésére.

Ezzel egyetemben a biztonságot nyújtó termékek piaca is ütemesen növekszik, ugyanis a vállalatok igyekeznek elkerülni az ezzel járó kockázatokat. Az ImagePerfect 7300 fóliákat üvegajtókra, ablakokra és válaszfalakra történő külső és belső alkalmazásra fejlesztették ki. Hatékony védelmet nyújtanak a sérülések ellen, megakadályozzák a törött üveg okozta károkat, megállítják a betolakodókat, és épen tartják az üveget.

Az ImagePerfect 7400 termékcsaládban a belső alkalmazásokhoz UV-védő fóliák is választhatók, amelyek elnyelik az UV-sugárzást, megakadályozva a fakulást és a károsodást. Ezek ideálisak múzeumokba és egyéb ehhez hasonló épületekbe, illetve kereskedelmi és lakóterek berendezési tárgyainak védelmére.

„A legújabb termékek bevezetése megerősíti a Spandex elkötelezettségét az építészeti alkalmazásokhoz készült portfóliónk folyamatos fejlesztése iránt. A piaci adatok és az ügyfelekkel történt egyeztetéseink azt mutatják, hogy a kiváló minőségű funkcionális fóliák iránti kereslet nagyon gyorsan növekszik. A hőszabályozás fontos tényező az új építkezések és az épületfelújítások esetében, különösen Közép- és Dél-Európában, illetve a biztonság minden vállalkozás számára kiemelt fontosságú” – mondja Michael Kist, az ImagePerfect termékigazgatója, majd hozzáteszi: „Ezekkel az új ImagePerfect üvegfóliákkal a piacon ma jelenlévő forgalmazók közül a legszélesebb választékot kínáljuk ügyfeleinknek, és kifejezetten úgy válogattuk össze őket, hogy a lehető legjobb egyensúlyt biztosítsuk ár-érték tekintetében. Ami pedig még fontosabb, hogy a szerelők számíthatnak műszaki és alkalmazási tudásunkra, amely segít nekik kiválasztani az egyes munkákhoz optimális terméket.”

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display