A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Avery Dennison és Mactac nagyobb FESPA termékportfólió

Az Avery Dennison felkészült arra, hogy lenyűgözze partnereit az idei FESPA kiállításon, ahol standjukon bemutatják az Avery Dennison és a Mactac márkák legújabb termékeit az autófóliázás, építőipar, lakberendezési dekoráció területeire.

Oliver Guenther a cég marketing igazgatója elmondta, hogy az általuk bemutatásra kerülő, kiemelkedő minőségű termékek segítenek a tervezőknek és dekoratőröknek abban, hogy magasabbra emeljék szolgáltatásuk színvonalát.

A standon az alábbi termékköröket tekinthetjük meg:

  • A legújabb digitális burkoló fóliák és lamináló anyagok
  • Innovatív járműburkoló fóliák, illetve festékvédő anyagok
  • A legújabb fejlesztésű üvegfóliák
  • Új termékek a signage kivitelezőknek
  • Innovációk a sürgősségi járművek burkolásához

Az Avery Dennison egyik kiemelkedő újdonsága lesz az új összetételű DOL 1400Z védőfólia sorozat, továbbfejlesztett átlátszósággal, illetve kimagasló, akár 220%-os nyújthatósággal. Mindezt pedig 6 éves vertikális, illetve 3 éves horizontális garanciával. Fényes, matt és fémes változatok egyaránt elérhetők járműburkolási, és nagyon megterhelő 3D grafikai alkalmazásokhoz.

A Mactac lakberendezési és kereskedelmi megoldásai közül az új, padlógrafikákhoz alkalmazható JT 8300 DOT terméket mutatják be. Ez a csúszásmentes fólia tovább bővíti a JT 8300 DOT sorozat választékát, amely annyira könnyen applikálható, hogy akár nem képzett dekoratőrök is remek eredményeket érhetnek el használatuk által. A JT 8300 DOT padlógrafikai fólia nyomtatható anyag, amelyet szükségtelen laminálni.

- Hirdetés -

Sign&Display