A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Speciális alapanyagok a TEPEDE kínálatában

A dekoratőr cégek manapság egyre több olyan megrendelést kapnak, amely projektekben egyedi kivitelezéshez, speciális tulajdonságokkal bíró alapanyagokra van szükségük. Ezekre az igényekre lehetetlen előre felkészülni, és még kevésbé lehet­séges a kivitelezéshez szükséges speciális alapanyagból készle­tet tartani. Ilyenkor bír különös jelentőséggel, ha olyan beszállí­tó partnerünk van, akire bizton számíthatunk, mert tudjuk: ők képesek ellátni bennünket a szükséges alapanyagokkal. Nos, a TEPEDE választéka, raktárkészlete és rugalmas alapanyagbe­szerzése pontosan ilyen! Lássunk néhány példát különleges alapanyagaik közül, hogy tisztában legyünk vele, ezekben a termékkategóriákban is számíthatunk rájuk!

Ritrama – öntapadós anyagok: Technológia és Innováció egyben

Az 1962-ben alapított olasz Ritrama cég, mára 5 kontinens 24 képviseleté­ben több mint 1000 főt foglalkoztató, piacvezető multinacionális vállalattá nőtte ki magát az öntapadós nyom­tatási alapanyagok tervezésében és gyártásában. Termékportfóliójuk öt fő divízióra osztható: Tekercses cím­kék, Grafikai anyagok, Offset íves anyagok, Ipari és Polifibra. A Ritra­ma tekercses, illetve íves öntapadós grafikai alapanyagait számos különfé­le iparágban használják, sok esetben egészen egyedi területeken.

A cég olasz- és spanyolországi, nagy­britanniai, egyesült-államokbeli, chi­lei és kínai gyáraiban kombinálják az öntapadós alapanyagok gyártására specializált termelést a fejlett, auto­matizált gyártási folyamatokkal. Ter­melésüket úgy alakították ki, hogy képesek legyenek kielégíteni a lo­kális igényeket, mindezt a pontosan időben történő szállítással, szten­derd és egyedi igények alapján gyár­tott öntapadós termékek egyidejű gyártásával.

Ritrama Ri-Dot alapanyagok

Különleges alapanyagok, kifejezetten szélesformátumú nyomdai megoldá­sokhoz.

Sokoldalú termékkínálat a kreatív öt­letektől a dinamikus új megoldásokig.

A Rtitrama az öntapadós alapanya­gok teljes termékkörét kínálja bel- és kültéri signokhoz, kiállítási dekoráci­ókhoz, megvilágított signokhoz, il­letve ablakdekorációkhoz. A termé­kek alkalmasak a leginkább használt szélesformátumú nyomtatási tech­nológiákkal történő megmunkálásra, így nyomtathatunk rájuk oldószeres, eco-szolvent, latex és UV technológi­ával egyaránt. Minden termék szigo­rú termék ellenőrzési és nyomtatási teszten esik át mielőtt piacra kerülnek – mindezt a folyamatosan kiegyensú­lyozott, kiváló minőség érdekében.

Ritrama Ri-Dot White Matt – monomer vinyl

100 micron vastag, fehér PVC vinyl, mely villámgyorsan, buborékmentesen kihelyezhető, illetve eltávolítható, kö­szönhetően a hátoldalon pöttyökben elhelyezett ragasztónak. A termék ki­válóan alkalmas buborékmentes, belté­ri applikációkra – könnyű eltávolítható­sággal. Kültéri tartóssága maximálisan 3 év. A termék kiválóan nyomtatható UV, oldószeres és eco-szolvent tintasugaras nyomtatási technológiákkal. Szárazon applikálandó.

Ritrama Ri-Dot White Gloss – monomer vinyl

100 micron vastag fehér PVC vinyl, mely villámgyorsan, buborékmente­sen kihelyezhető, illetve eltávolítható, köszönhetően a hátoldalon pöttyök­ben elhelyezett ragasztónak.

A termék kiválóan alkalmas bubo­rékmentes, beltéri applikációkra – könnyű eltávolíthatósággal. Kültéri tartóssága maximálisan 3 év. A ter­mék kiválóan nyomtatható UV, oldó­szeres és eco-szolvent tintasugaras nyomtatási technológiákkal. Szára­zon applikálandó.

Ritrama Ri-Dot Clear Matt fólia – Speciális ablakdekoráció

100 micron vastag, víztiszta PVC vinyl, mely villámgyorsan, buborékmente­sen kihelyezhető ill. eltávolítható, kö­szönhetően a hátoldalon pöttyökben elhelyezett ragasztónak.

A termék kiválóan alkalmas bubo­rékmentes, beltéri applikációkra – könnyű eltávolíthatósággal. Kültéri tartóssága maximálisan 2 év. Kiváló minőségben nyomtatható UV, oldó­szeres, és eco-szolvent tintasugaras eljárással. Szárazon applikálandó.

Ritrama Ri-Dot Clear Gloss fólia – Speciális ablakdekoráció

100 micron vastag víztiszta PVC vinyl, mely villámgyorsan, buborékmente­sen kihelyezhető ill. eltávolítható, kö­szönhetően a hátoldalon pöttyökben elhelyezett ragasztónak.

A termék kiválóan alkalmas bubo­rékmentes, beltéri applikációkra – könnyű eltávolíthatósággal. Kültéri tartóssága maximálisan 2 év. Kiváló minőségben nyomtatható UV, oldó­szeres, és eco-szolvent tintasugaras eljárással. Szárazon applikálandó.

Etch Glass – Savmart hatású üveg­fóliák

A savmart hatású üvegfóliák elegáns megjelenést kölcsönöznek olyan üvegdekorációk esetében, ahol elvá­rás a jeges felület érzetének hatása. A Ritrama savmart hatású üvegfóliáit a sign gyártók igényei alapján fejlesz­tették ki és alkalmasak közép- illetve hosszú távú alkalmazásra egyaránt.

Ritrama GlassEtch PTF – Speciális ablakdekoráció

Savmaratott hatású polimer öntapadó PVC vinyl 5 év élettartammal. Könnyen applikálható, nem zsugorodik, a plot­tervágásra is maximálisan alkalmas. A termék nem nyomtatható.

Ritrama GlassEtch PTF Airflow – Speciális ablakdekoráció

Savmaratott hatású légcsatornás ön­tapadó PVC vinyl 5 év élettartammal. Könnyen applikálható, nem zsugoro­dik, a plottervágásra is maximálisan al­kalmas. Szárazon applikálandó! A ter­mék nem nyomtatható.

Ritrama GlassEtch PTA – Speciális ablakdekoráció

Kristályos homokfújt hatású öntapadó PVC vinyl 5 év élettartammal. Könnyen applikálható, nem zsugorodik, a plot­tervágásra is maximálisan alkalmas. A termék nem nyomtatható.

EasyGrip alapanyagok

EasyGrip SB White szilikonos film – Speciális ablakdekoráció

295 micron vastag légcsatornás fehér PET film speciális szilikonos hátoldal­lal, mely ragasztómentesen biztosít kiváló tapadást sík felületeken. Pilla­natok alatt kihelyezhető/eltávolítha­tó, újra felhasználható!

EasyGrip SB Clear szilikonos film – Speciális ablakdekoráció

150 micron vastag optikailag tiszta PET film speciális szilikonos hátoldal­lal, mely ragasztómentesen biztosít kiváló tapadást sík felületeken. Pilla­natok alatt kihelyezhető/eltávolítha­tó, újra felhasználható, tökéletesen átlátszó!

EasyGrip WB White szilikonos film – Speciális ablakdekoráció

190 micron vastag fehér PET film spe­ciális, szilikonos hátoldallal, mely ra­gasztómentesen biztosít kiváló tapa­dást sík felületeken. Pillanatok alatt kihelyezhető/eltávolítható, újra fel­használható!

Reverse Vision ablakdekoráció

Reverse Vision Film – Speciális ablakdekoráció

190 micron vastag tejopál PET film visszaszedhető ragasztóval ellátott hátoldallal. Alkalmas arra hogy rever­se nyomtatással az ablak belső oldalá­ra helyezzük fel a nyomatot, így véd­ve azt az időjárás viszontagságaitól és a rongálásoktól. Felhelyezés után az anyagon nem lehet átlátni, de háttér világítás esetén mivel az anyag fényá­teresztő, a dekorált felület egy világí­tó dobozzá változik, így az anyagot röviden jellemezhetjük úgy is, hogy egy Öntapadó Backlit Film. Pillanatok alatt kihelyezhető/eltávolítható!

Night & Day Vision

Night & Day Vision Fólia – Speciális ablakdekoráció

160 mikron vastag, perforált backlit vinyl, mely ötvözi a One Way Vision fólia és a Backlit film tulajdonságait. A hátoldala fehér, így átengedi a fényt és egy csapásra az egész dekor­felületet egy világító reklámmá va­rázsolja. 70% nyomtatható felülettel rendelkezik. Overprinttel kell nyom­tatni! Eco-solvent, Latex és UV festék kompatibilis.

Amennyiben bármely termékkel kap­csolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal a TEPEDE Hungária kol­légáit az alábbi elérhetőségeken:

TEPEDE Hungária Kft.
Cím: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. (Agritek telephelyen belül)
Központi e-mail cím (rendelés felvétel): info@tepede.hu
Központi telefonszám: 06 1 252 1776

- Hirdetés -

Sign&Display