A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új ONYX profilok Mimaki nyomtatókhoz

Az Onyx Graphics, a digitális tintasugaras széles formátumú nyomtatóipar számára szoftvermegoldásokat kínáló vállalat bejelentette, hogy új ONYX-profilok állnak rendelkezésre a Mimaki nyomtatókhoz, beleértve az UCJV300, JV300-160 Plus és a CJV300-150 Plus nyomtatókat – adta hírül a Large Format Review.

Az új profilok négyszínű, nyolcszínű és speciális tintakonfigurációkat tartalmaznak, a hordozótípusok hosszú listáját fedik le, beleértve a vinylt, a bannert, a vászon fotópapírt, a megvilágítható és az átlátszó anyagokat. Az új profilok már elérhetők az ONYX 22-vel, és visszamenőlegesen kompatibilisek az ONYX 21.1 és az ONYX 21 verziókkal is. Az ONYX-felhasználók az ONYX telepítése során az ONYX nyomtató- és profiltöltés-kezelőn keresztül vagy manuálisan érhetik el ezeket a profilokat.

„A jó profilok megléte az egyik legfontosabb összetevője a pontos színek elérésének bármely nyomtatási vállalkozás számára” – mondta Mark Maynard, az Onyx Graphics szakértője. „Azáltal, hogy könnyen elérhető és egyszerűen telepíthető profilok gyűjteményét biztosítjuk, segítünk a felhasználóinknak abban, hogy gyorsabban jussanak eladható nyomatokhoz.”

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display