A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

ONYX Szoftver – HP Latex 700 és 800 nyomtatókra hitelesítve

Az ONYX szoftver mostantól rendelkezik az új HP Latex 700 és 800 printersorozat nyomtatóihoz szükséges tanúsítvánnyal, amely érvényes minden ONYX RIP és nyomdai munkafolyamatra, mint az ONYX Thrive, ONYX PosterShop és a nemrég bemutatott ONYX Go előfizetésre a cég ONYX 21 változatában.

A HP hitelesítési programja a HP nyomtatási technológiákkal való szoftverintegrálás, kompatibilitás és teljesítménysztenderdek alapján teszteli a különféle szoftvergyártókat. A legutóbbi hitelesítési folyamathoz az Onyx Graphics úgy tervezte meg driverét, hogy támogassa az élénk színek, illetve a nemrégiben hozzáadott fehér festék használatát a HP Latex nyomtatócsalád tagjainál, beleértve a szendvics nyomtatási módot.

Az ONYX drivere emellett lehetővé teszi az ONYX Quick Set opciót a nyomtatási folyamat automatizálásához, így az új nyomtatók által kínált sebesség és agilitás teljes kiaknázását. Az ONYX Color és iccMAX v5. profilozó kombinációjával a Latex 700 és 800 printersorozat kiváló és kiegyensúlyozott színeket garantál a teljes nyomtatási környezetben.

www.onyxgfx.com

Bévárdi Szilárd, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display