A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Többéves előfizetéssel is elérhetővé vált az ONYX Go

Az Onyx Graphics már többféle éves előfizetéssel is kínálja az ONYX Go-t, így a RIP szoftver a szerződés nélküli havi licencen túl már egy-, három- és ötéves ciklusokra is elérhető. Ugyanez igaz az ONYX Go Lite és az ONYX Go Plus esetében is – hívta fel a figyelmet a Large Format Review.

Könnyű döntés volt előre fizetett opciókra váltani, lévén az ügyfelek már a nyomtatók esetében is szívesebben választják a lízinget, mint a teljes árú vásárlást – magyarázta meg a döntés hátterét a cég termékmarketing-igazgatója. Matt Crawford jelezte: a programot ilyen formában csak a viszonteladóiktól lehet megrendelni, de ők mindenben segíteni fogják a végfelhasználókat abban, hogy a lehető legteljesebb mértékben a saját igényeikhez igazítsák a szoftvercsomagot.

Az ONYX Go éves előfizetéses változata a hosszútávú elköteleződés ellenére mentes a buktatóktól, magyarán garantálják, hogy a licenc mellé ingyenesen járnak ugyanazok a termékfrissítések, amelyeket a havi díjas formában már megszokhattak. A háttértámogatás Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában egyaránt elérhető: rendelkezésre állnak call centerek, segédvideókat tartalmazó online könyvtárak, illetve útmutatók és kézikönyvek.

A cikk tisztázza: a frissen bejelentett, akár többéves opciókat világszerte elérhetik az ügyfelek az ONYX viszonteladóinak globális hálózatán keresztül. Bővebben az onyxgfx.com-on, ahol persze online továbbra is elérhető maradt a megszokott, havi díjas változat.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display