A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az ONYX Go megérkezett!

Havi előfizetéses RIP szoftver szolgálatás a TEPEDE Hungáriától!

Rugalmas, minőségi és könnyen kezelhető – így jellemezhetjük röviden az ONYX legújabb, havi előfizetéses formában elérhető RIP szoftvereit, amelyek ONYX Go Lite és ONYX Go Plus néven már elérhetők a TEPEDE Hungária forgalmazásában – és igény esetén magyarországi támogatással!

ONYX GRAPHICS – PIACVEZETŐ A RIP SZOFTVER FEJLESZTÉSBEN

Az ONYX Graphics RIP-szoftver fejlesztő vállalatot 1989-ben alapították az Amerikai Egyesült Államok­ban. Az elmúlt több mint harminc évben a grafikai szoftvervilág nagyjává nőte ki magát. Alapítása óta célkitűzései között szerepel a digitális nyomdai vi­lág támogatása nyomtatóvezérlő szoftverekkel olyan irányelvek mentén, mint a termelékenység növelése, a termeléshez kapcsolódó költségek csökkentése és tökéletes nyomtatási minőség elérése.

ONYX GO – RUGALMAS SZOFTVEREK, HAVI ELŐFIZETÉSSEL!

Idén év elején debütált, legújabb és merőben innovatív megoldásuk az ONYX Go, amely egy felhő alapú, havi előfizetési díjas, hardverkulcs nélküli Rip-Szoftver csa­lád. Az ONYX Go alapja az ONYX 21, és két fajtája a van: az ONYX Go Lite és az ONYX Go Plus.

Alapvető eltérés a két csomag között, hogy a Lite-al csak egy nyomtatót és plottervágó gépet lehet meg­hajtani, míg a Plus verzióval már két nyomtatót és plottervágógépet! Mindezek mellett az ONYX Go Lite funkcióit, és lehetőségeit tekintve tulajdonképpen a RIPCenter megfelelője, míg az ONYX Go Plus már majd­nem egyenértékű szolgáltatást nyújt az ONYX Thrive-al, az ONYX legtöbbet tudó szoftverével.

Az új programcsalád számos előnnyel rendelkezik, még saját hardware kulcsos verzióival szemben is! Azon túl, hogy nem igényel egyszeri nagy összegű be­fektetést, hiszen mind a két verzió havidíjas konstruk­cióban vásárolható meg, hűségidő nélkül! Bármikor lemondható, sőt átkonvertálható a következő hónap elejétől a másik verzióba. A Go Lite elegendő bármely induló vállalkozásnak, egynyomtatós nyomdának, míg a Go Plus már közepes méretű nyomdák igényeit is ki­elégíti, két nyomtatót kezel, színprofilozásra is alkal­mas és egyszerre több rippelést is lehet vele végezni.

Továbbá az összes nagy nyomtatógyártó gépei meg­találhatóak a támogatott hardware-ek listájában, mint például MUTOH, Canon, Epson, Mimaki… Az egyik leg­nagyobb előnye továbbá, hogy sohasem évül el. Az előfizetési díjért cserébe ugyanis nem csupán hasz­nálhatjuk a rip szoftvert, hanem minden újítás és fej­lesztés azonnal elérhetővé válik a felhasználó számára, épp úgy mint az ONYX e-mailes és telefonos support­ja, melyet kiegészít a TEPEDE Hungária által kínált ma­gyarországi szoftver támogatás, mely elérhető telefo­non, e-mailben, távoli asztal formában és ha kell akkor személyesen is, kiszállással az előfizető telephelyére!

Összefoglalva még sohasem volt ilyen egyszerű és gyors egy RIP-szoftver beszerzése, használata és fo­lyamatos frissítése! Azok számára, akik eddig nyomta­tódriverből nyomtattak mindenféleképpen új dimen­ziókat nyit meg ez a lehetőség, akik meg régi szoftver verziókkal dolgoznak, most gyorsan és olcsón fejleszt­hetnek! Ugyanakkor ez a felhőalapú szolgáltatás az ONYX-tól a nyomtatóbeszerzéseket is megkönnyítheti, mivel így a nyomtatók árából lehet lefaragni jónéhány Eurót, illetve azok, akik még nem próbálták az ONYX-ot, egy olcsó lehetőséget biztosít a program kipróbá­lására!

További információ az ONYX Go szoftverekről ITT olvashat.

- Hirdetés -

Sign&Display