A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Szakmai kiadvány társtulajdonosává vált a PNYME

A Sign&Display magazin a BTL News gondozásában immár 21 éve szolgálja ki a reklámdekorációs iparágat. A kiadó 2021-ben bővítette portfólióját a Print&Packtech elnevezésű különkiadással, amely évente két alkalommal mutatja be a nyomda- és csomagolóipar érdekességeit, újdonságait és trendjeit. A hiánypótló lap a gyártó és disztribútor vállalatok innovációit, termékeit, illetve megoldásait juttatja el a felvevőpiac szereplőihez. A kiadvány szakmai hátterét tovább erősíti, hogy 2022 októberében a Papír- és Nyomdaipar Műszaki Egyesület (PNYME) 50 százalékos tulajdonrészt szerzett a BTL News Kiadóban.

A döntés értelmében már az idei évben a BTL News és a PNYME közös gondozásában jelenik meg a Print&Packtech kiadvány. A jövőben pedig további fejlődést irányzott elő a tulajdonosi, valamint szakmai kör.

„A PNYME számára kiemelten fontos, hogy híreit olyan formában juttassa el a szakemberekhez, amely megfelel az Egyesület filozófiájának” – mondja Tóth Gábor, a PNYME ügyvezető igazgatója. „A nyomtatott formátum ebben az iparágban továbbra is meghatározó, ezért az eddig megszokott minőségben és formában jelenünk meg az iparágat érintő hírekkel. A célunk az, hogy megfelelő kommunikációs platformot teremtsünk, tovább fejlődjünk, és tovább erősítsük az online jelenlétünket különböző platformokon.”

A Sign&Display és a Print&Packtech magazinban megjelenő tartalmak elkülönülnek egymástól, mindkét lap esetében a szerkesztői tevékenységet Némethi Botond látja el. A Print&Packtech kontentjének megfelelő szakmaiságáról egy szerkesztőbizottság fog gondoskodni, így az iparágat érintő legrelevánsabb hírek kerülnek előtérbe.

„A két kiadvánnyal lefedett iparágak összefonódnak egymással, hasonló akadályokkal küzdenek, illetve egyformán átitatja ezeket az innováció” – hangsúlyozza Váradi Anita, a Sign&Display magazin felelős kiadója. „Fontos, hogy olyan felületről szerezhessenek információkat a szakemberek, amely jól strukturált, átlátható és naprakész. A kiadó portfóliójában szereplő két önálló magazin olyan forrást biztosít, ahol minden információ megtalálható, amire az iparágak szereplőinek szüksége van.”

A PNYME szakmai hátterével a Print&Packtech olyan kiadvánnyá válik, amely átfogó képet nyújt az ágazatokat érintő legfontosabb hírekről.

Sign&Display magazin, Print&Packtech 

- Hirdetés -

Sign&Display