A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Kiváló ár-érték arányú alapanyaggal bővült a portfólió

A Fortuna Digital cégcsoport anyagkínálata tovább bővült. A Sign Media Solutions (SMS) portfóliójában számos rendkívüli matéria található. Olyan különleges felületekre is megoldást kínálnak, mint a padló, térkő vagy egyéb útburkolati elemek. A felső kategóriába tartozó anyagok egyedülálló minőséget nyújtanak, így kiváló ár-érték arányú termékek találhatók a Fortuna Digital Kft. kínálatában.

Az SMS a vizuális kommunikáció területén nyújt egyedülálló megoldásokat. A vállalat filozófiájához hozzátartozik, hogy nemcsak beszállítóként támogatja partnereit, hanem komplett szolgáltatáscsomagot nyújt a kreatív megvalósítás érdekében. A reklámdekorációs iparágban kiemelten fontos, hogy a termék mellett az információk biztosításával tanácsot is adjon a partnereinek.

Az SMS a legjobb partnerekkel dolgozik

A minőség szavatolása érdekében az SMS együttműködik a Jessup Manufacturing Company globális gyártóval, amely fóliákra, laminált anyagokra és sok egyéb alapanyagra specializálódott. Ezeket a termékeket számos iparágban használják, többek között az üzembiztonság garantálása érdekében, közlekedési ágazatokban – repülőgép-, autó-, vasút- és hajóipar –, emellett az építőiparban, sportiparban és további területeken.

A kültéri dekoráció úttörő szereplője az Asphalt Art, amely az útburkolati elemekhez gyárt kiváló minőségű alapanyagokat. Termékei között közvetlenül nyomtatható matériák találhatók. Az SMS az eredeti Asphalt Art termékeket forgalmazza, például a rendkívül népszerű, kültéren alkalmazott alumínium alapú médiát. Ezenkívül speciális fóliákat kínál padlóra, amelyek közül kiemelhető a csúszásgátlóval ellátott, igen kedvelt megoldás.

A PrimeSign a digitális nyomdaipar egyik vezető médiagyártója, amely több mint 25 éve tevékenykedik, és ismertté vált világszerte. A gyártó az európai piacra összpontosít, a hangsúlyt a különlegességekre, a PVC-mentes és fenntartható termékekre helyezi. A PrimeSign nemcsak a hordozók széles palettáját kínálja, hanem speciális igényekre készített termékek előállításában is szerepet vállal.

Magas minőséget elérhető áron

„A felhasználás lehető legszélesebb skáláját kínáljuk partnereinknek, amelyek az egészen különleges felületektől kezdve lefedik a teljes palettát” – mondja Daniel Slomka, az SMS ügyvezetője. „A célunk az, hogy olyan alapanyagokat biztosítsunk, amelyek magas minőségűek és bármilyen felületre könnyedén használhatók. A Fortuna Digital vállalatával már korábban elindítottuk együttműködésünket, a magyar csapat rendkívül ambiciózus, és komoly lehetőségeket látunk a közös munkánkban.”

„Az SMS olyan termékpalettával rendelkezik, amely rendkívül versenyképes” – teszi hozzá Nádai Zsolt, a Fortuna Digital magyarországi értékesítési vezetője. „Számunkra az ügyfeleink állnak a középpontban, a kiszélesített anyagkínálatunkkal folytathatjuk a portfóliónk bővítését, és olyan megoldásokat nyújthassunk, amelyek továbbra is a legjobb ár-érték aránnyal rendelkeznek.”

Figyelmet szentel a fenntarthatóságnak

A látványos vizuális megjelenések még mindig rendkívül népszerűek, de fontos kérdéssé vált a fenntarthatóság. Az SMS termékpalettáján többek között olyan anyagok is találhatók, amelyek a környezeti lábnyom csökkentését célozzák meg. Például a one-way-vision-kampányok esetében PVC-mentes anyagokat kínálnak az OrangeView GreenMe megoldással. Ez a 100μm-es PET-fólia környezetbarát kivitelt jelent az attraktív megjelenés mellett. Az ebbe a termékcsaládba tartozó alapanyagok digitális technológiával nyomtathatók, a perforáció aránya pedig biztosítja a kiemelkedő minőséget. Lamináláshoz az OrangeView PET Guard fóliájuk jelent kiváló lehetőséget, mely szintén PVC-mentes termék.

A Fortuna Digital az SMS vállalatával való együttműködésével olyan megoldásokat kínál ügyfelei számára, amelyek széles körben felhasználhatók a lehető legtöbb felületen. A kiváló ár-érték arányú alapanyagok biztosítják a reklámdekorációs vállalatok versenyképességét, s emellett fenntartható megoldások felhasználására van lehetőségük. A magas minőségű médiák megtalálhatók a Fortuna Digital kínálatában.

Fortuna Digital Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!