A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Interaktív érintőképernyős asztal érkezik a Sharptól

A világcég angliai leányvállalata jelentette be az oktatási és munkacélú vagy idősek számára készült érintőképernyős asztalokat, amelyek háromféle változatban jelennek meg, hogy minél szélesebb körben használni lehessen őket.

A Sharp Early Years (fenti kép) Agile és Flex típusú interaktív asztalok ugyanúgy részévé válhatnak az üzleti és ipari folyamatoknak, mint az egészségügyi és oktatási feladatoknak – írja a cégre hivatkozva a SignLink.  A modellek mindegyike grandiózus, 32″-os HD kijelzővel érkezik, intuitív, egyszerre akár negyvenpontos érzékeléssel.

Az Agile és a Flex beépített, állítható kamerával, mikrofonnal és hangszórókkal érkezik, illetve alapból Android 10-es operációs rendszert telepítenek rá, lehetővé téve, hogy további kommunikációs eszközök csatlakozzanak hozzá.

Matt Saunder, a Sharp marketing- és termékmenedzsere azzal érvelt az új eszközök mellett, hogy a technológia még sosem volt olyan fontos része a csapatmunkának, tanulásnak, kommunikációnak és együttműködésnek, mint napjainkban. „Büszkén vállaljuk az interaktív érintőképernyős asztalok kizárólagos forgalmazását, mivel aprólékosan és úgy terveztük meg őket, hogy a legmagasabb minőséget képviseljék, valamint a rugalmasság mellett a választás szabadságát biztosítsák a felhasználóknak.”

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display