A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Olcsó digital signage-megoldások a Sharptól

Az új E sorozatú kijelzők nagyon magas minőséget, gyorsabb megtérülést, illetve egyszerű és hatékony kezelhetőséget ígérnek, ráadásul olyan áron, amit már egészen kis cégeknek is megéri kifizetni.

A Sharp NEC Display Solutions Europe kiadta a NEC MultiSync E Series új generációját, amivel egyszerre kínál nagyformátumú, professzionális és olcsó signage-megoldásokat. Az Image Magazine cikke szerint az E Series 32-65 hüvelykes méretekben jelenik meg, tökéletesen illeszkedve tárgyalótermi vagy kereskedelmi környezetekhez. A modern dizájn, a nagy felbontás és a számtalan külső forrás csatlakoztatási lehetősége akár kis üzletek, múzeumok, kórházak és más közösségi terek számára is tökéletes; például prezentációkhoz, meetingekhez, konferenciákhoz vagy szakmai, esetleg kulturális előadásokhoz használhatják a kijelzőket.

A NEC MultiSync E Series előnyei között talán azt a legfontosabb kiemelni, hogy a készülékeket a kereskedelmi környezetek szigorú elvárásainak megfelelően tervezték. Fontos leszögezni, hogy sokkal hosszabb élettartammal bírnak (arányosan tehát a befektetett költségek is gyorsabban térülnek meg), mint ha hagyományos televíziókat használnánk signage, esetleg tárgyalótermi célokra. Ezt azért emeljük ki külön, mert tudjuk, hogy a kisebb büdzsével vagy egyszerűbb beltéri kijelzőigényekkel rendelkező cégek itthon is hajlamosabbak egyszerű, kereskedelmi forgalomban kapható tévéket vagy monitorokat vásárolni, holott az ilyen megoldások hosszútávon sokkal több munkaidőt és pénzt emésztenek fel, ráadásul nem is lehet velük elérni a kívánt eredményt.

A Sharp új eszközeibe integrált médialejátszó UHD felbontású képminőséget, nagy dinamikatartományt, tehát kristálytiszta kommunikációt és letisztult felhasználói élményt ígér. A playback funkció programozhatóvá teszi az előre beállított digitális tartalmak automatikus lejátszását és zökkenőmentes közvetítését. Mindehhez egyébként semmi szükség kábelek csatlakoztatására, igaz, egy tíz wattos USB interfészt beépítettek arra az esetre, ha valamiért plusz külső teljesítmény hozzáadására lenne szükség.

Az E Series mindezeken felül rém egyszerűen kezelhető: a meetingek azonnal elindíthatók, és a készülékek minden bemenetet automatikusan felismernek. A cég- és intézményvezetők örömmel tapasztalják majd, hogy mennyire kényelmesen vezérelhetők távoli asztalról, köszönhetően az integrált LAN-csatlakozásnak és a saját, NEC NaViSet Administrator 2 szoftvernek. A meetingeken résztvevők nyilván azt is értékelni fogják, hogy semmilyen program telepítésére vagy egyéb beállításra nincs szükség, mégis rögtön csatlakozni tudnak a tárgyaláshoz.

„A digitális kommunikáció egyre hangsúlyosabbá vált az utóbbi néhány évben. Ezek az új generációs E Series kijelzők bárki által kezelhetők, akiknek csak szükségük van rá, ráadásul elérhető áron kínálnak signage-megoldásokat. A befektetett idő és pénz alacsonyan tartásával sokkal több ember számára tettük elérhetővé a digital signage-kommunikációt”

ajánlotta az új sorozatot Martin Lienau, a Sharp NEC Display Solutions Europe nagy formátumú display-ekkel foglalkozó termékfejlesztési igazgatója.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display