A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Belső terek újragondolása – Ezek a textilek segíthetnek az új külső kialakításában

A belső terek újragondolása ma már sokkal egyszerűbben kivitelezhető, mint korábban, hiszen rendelkezésre állnak olyan burkolótextíliák, amelyek könnyen hozzáférhetők és felhasználhatók. A falak így személyre szabott stílust tükrözhetnek.

A nyomtatható falburkolati textíliák a legmodernebb és legkreatívabb módját kínálják a belső tér új meg­jelenésének. Az AKA Digital Media Kft. alapanyagai között megtalálhatók a letörölhető és PVC-mentes textíliák, amelyek egészséges alternatívát nyújtanak a beltéri használatra – s ezek különböző méretben kaphatók 160 centimétertől 320 centiméterig.

SZÉLES KÍNÁLAT

Matt felületű falburkoló szövet. Klasszikus és elegáns hangulatot kölcsönöz a belső tereknek a speciálisan texturált felületével és matt fényével.

Fényes felületű falburkoló szövet. Ez a textil fényes és élénk színeivel modern és elegáns megjelenést biztosít a tereknek.

Bőrhatású falburkoló szövet. Ideális választás azok számára, akik más és természetes megjelenést keresnek.

Műbőr megjelenésével és textúrájával egyedi jelleget kölcsönöz a falaknak.

Szublimálható falburkoló szövet. Egy vadonatúj és az egészségre nem káros lehetőség! A szublimációs technológiával nyomtatható szövet a legtisztább és legmegbízhatóbb választás a belső terek esetében használt falburkolatokhoz. Ezt az új terméket élőben is megte­kintheted a FESPA Amsterdam szakvásáron, amelyet idén március 19-22. között rendeznek meg.

A falburkoló textíliák mellett nézd meg az AKA Digital Media Kft. vászonkínálatát is, amelyekkel még eszté­tikusabbá varázsolhatók a dekorációk. Jelenleg két különböző opcióval rendelkeznek e területen:

– 100 százalék pamut és természetes megjelenésű művészvászon

– 100 százalék poliészter, fehér felületű és költségha­tékony vászon.

NE CSAK A FALAKRA GONDOLJ!

Szublimálható szőnyeg- és kárpitszövetek. Szublimál­ható szőnyeg- és kárpitszövetek széles választékát kínálja az AKA Digital Media Kft. Ezek a különleges anyagok csúszásmentes hátoldallal és fényes felület­tel rendelkeznek, amelyek a nyomtatás után tökéletes színeket nyújtanak, és teljesen átalakíthatják a belső terek hangulatát. Az AKA Digital Media Kft. termékeit három különböző vastagságban kínálja: 4 milliméter, 6 milliméter és 8 milliméter; ezek mind 160 centiméter szélességűek.

A szublimálható kárpitszövetek tökéletesek azok számára, akik eleganciát, tartósságot és a szabadsá­got keresik, hogy bármilyen kívánt dizájnt használ­hassanak a bútorok és a belsőépítészet újraterve­zésében. A kiváló minőségű anyagokból készült és a szublimációs nyomtatási technológiával kompatibilis szövetek élénk és tartós színeket, valamint időtálló megoldást kínálnak.

A BÚTOROK IS ÚJ ÉLETRE KELHETNEK

A legpraktikusabb módja bútorok megújításának és modernizálásának! Az AKA Digital Media Kft. bútor­csomagoló fóliái azzal emelkednek ki a piacon, hogy nemcsak famintás, hanem a fához hasonló érzetet is nyújtanak. Jelenleg négy különböző famintás és két márványmintás, egy fekete és egy fehér márványmin­tás lehetőség található a palettán. A piacon kapható termékekhez képest ezek a dekoratív fóliák verseny­képes árat kínálnak. Íme az AKA Digital Media Kft. bútorcsomagoló fóliáinak általános jellemzői:

Famintás fóliák. A 200 mikronos vastagságnak köszönhetően a famintás fóliák a természetes fa textúráját és érzetét nyújtják, melegséget és karaktert kölcsönözve a bútoroknak. Az AKA Digital Media Kft. minden famintás fóliája 122 centiméter széles, így tág alkalmazási lehetőségeket biztosít a különböző felületeken.

Márványmintás fóliák. Tökéletes azok számára, akik látványos, de emellett modern megjelenést keres­nek. Ezek a fekete és fehér színválasztékban kapható fóliák kifinomult színt kölcsönöznek a bútoroknak. A márványmintás fóliák, amelyek 122 centiméter széle­sek és 150 mikron vastagok, egy speciális védőréteg­gel is rendelkeznek, amely megakadályozza a mintás felület karcolódását.

Az AKA Digital Media Kft. bútorcsomagoló fóliái külön­böző területeken, többek között ajtókon, ajtókerete­ken, konyhabútorokon, irodabútorokon vagy szállodai bútorokon használhatók, kiváló alternatívát kínálva a garnitúrák megváltoztatására. Jelenleg az emberek a növekvő árak miatt el szeretnék kerülni például az otthoni és az irodai bútorok cseréjét, ezért inkább felújítják azokat. Az AKA Digital Media Kft. olyan ter­mékcsaládot kínál, amely kedvező árral és kiemelkedő minőségével felhívja magára a figyelmet.

AKA Digital Media Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display