A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Minden egy helyen, ha alapanyagra van szükség

Az AKA Digital Media Kft. 2009 óta biztosít kiváló ár-érték aránnyal alapanyagokat a reklámdekorációs ipar­nak. A vállalat a piac igényeit és a friss trendeket folyamatosan kielégítve konstans módon bővíti kínálatát, továbbá egyes anyagok előállítását is végzi. Mára Magyarország meghatározó sign making és dekorációs anyag szállítójává vált az AKA Digital, termékeik öt kategóriába sorolhatók, amelyek kiemelkedő minőségű és költséghatékony megoldást biztosítanak.

„Azt a célt tűztük ki magunk e lé, hogy a lehető legszélesebb alapanyag-kínálatot biztosítsuk az ügyfeleink számára, ezáltal bármilyen igényü­ket maximálisan kielégíthetjük” – hangsúlyozza Kadir Giden, az AKA Digital ügyvezető igazgatója. „A széles portfóliónk által a legfrissebb trendek kiszolgálására vagyunk képesek. 2023 nyarán például óriási népszerűségnek örvendenek a nyomtatható törölközőanyagok, amelyek szintén megtalálhatók kínálatunkban.”

SZÉLES KÍNÁLAT, VERSENYKÉPES ÁRAK – PONYVÁK

A ponyvák tekintetében minden felhasználá­si területet lefed az AKA Digital, amelyek közül kiemelkedik a saját gyártású Mabbiflex – ez 10 éve található meg a piacon. Portfóliójában vannak mesh (épülethálók), öntött ponyvák, laminált ponyvák, blockout ponyvák és PET filmek.

Emellett a napellenzőponyva-kínálatukban a sátrakhoz nyújtanak minőségi megoldásokat. Továbbá az átlátszó alapanyagok is megtalálha­tók választékukban.

AZ ELÉRHETŐ MINŐSÉG – FÓLIÁK

Többek között az ismert olasz márka, a Ritrama és Unifol öntapadós vinyl termékek kiemelkedő mi­nőséget biztosítanak, ezért tette le voksát az AKA Digital ezen brandek mellett. A vállalat fóliakíná­lata rendkívül széles: monomer, polimer és cast szériák, plotter fóliák, üvegdekor fóliák, padlóde­korációs fóliák, autócsomagolás fóliák. Továbbá különböző típusú lamináló fóliák is megtalálhatók portfóliójában, még az UV-nyomtatható antigraffiti védő lamináló is.

MINDEN, AMI TEXTIL – TEXTILEK, SZUBLIMÁCIÓS PAPÍROK ÉS FESTÉKEK

A különböző textilanyagok, valamint az ezekre nyomtatható grafikákhoz szükséges tartozékok is megtalálhatók az AKA Digital kínálatában – Törökországban található a textilgyáruk, így a ma­gyar piacra közvetlenül értékesítik alapanyagukat. A széles választékban a következők szerepelnek: zászló textilek, textil bannerek, dekoratív textilek, átvilágító textilek, nyomtatható divatalapanyagok, valamint szublimációs papírok, amelyet az európai minőségi szabványok szerint gyártatnak. A textilek nyomtatásához széles választékot kínál az AKA Digital a festékek területén is. Az egyik legnépsze­rűbb textiltermékük az idei nyáron a szublimálható strandtörölköző textil.

 

KIEMELKEDŐ SZEZONÁLIS REKLÁMESZKÖZÖK – DISPLAY RENDSZEREK

A rendezvények, szezonális megjelenések számos lehetőséget teremtenek a reklámok prezentálásá­ra, az ezekhez szükséges alapanyagok minősége és gyors beszerzése kiemelten fontos. Az AKA Digital kínálatában megtalálhatók a legfontosabb eszközök: rollup szerkezetek, sajtófalak, strandzászló rendszerek, plakátkeretek és megállító táblák, valamint a világító háttérfalak.

A VILÁGÍTÓ MEGOLDÁS – LED MODULOK ÉS VILÁGÍTÓESZKÖZÖK

A különböző megjelenések kiemelésére kiváló megoldást jelentenek a világítóeszközök. Az AKA Digital ezen a területen is sokszínű termék­palettával rendelkezik annak érdekében, hogy a legjobb koncepciót tegye lehetővé ügyfelei számára. Portfóliójukban megtalálhatók a színes LED modulok, hozzájuk tartozó tápegységek és LED szalagok.

Az AKA Digital kiemelkedő ár-érték arányban biztosít alapanyagokat szinte bármilyen igényre a ponyvák, fóliák, soft signage, display rendszerek és világító rendszerek terén.

Egyedi árszabáshoz írj az info@akadgm.com e-mail címre!

Részletes információk:

www.akadgm.com

- Hirdetés -

Sign&Display