A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új világ a textilboxok területén: élmény és innovatív megoldások

Rányitottuk az ajtót a kifinomult alumínium disp­lay rendszerekre. Az AKA Digital Media Kft. minden részletre odafigyelve választotta ki azon termékét, amelyet ezen a területen forgalmaz, az eredmény pedig önmagáért beszél: kiváló felhasználói élmény, minőségi megoldások.

„A választékunk minél szélesebb körűvé tételére tö­rekszünk” – mondta Kadir Giden, az AKA Digital Media Kft. ügyvezető igazgatója. „A T-Light Frame színes kínálatot biztosít erős és stabil alumíniumprofilokból, ehhez kapcsolódó alkatrészekből, szilikon kéderekből a hosszútávú minőséghez, magas teljesítményű LED modulokból a lenyűgöző fényerőhöz és egy sor testre szabható megoldást a nyomtatható textíliákból, ame­lyekkel megvalósíthatók a kreatív elképzelések.”

A vállalat egy izgalmas újítással is előrukkolt a közel­múltban, ugyanis nemrég mutatták be a MobilLight­boxokat. Ezek különböző méretekben érhetők el a vásárlók igényei szerint, így kapható: 100×200 cm, 100×250 cm és 200×200 cm kivitelekben. A megoldások az elegáns megjelenést ötvözik a kényelemmel. Az előre összeszerelt lightboxok tökéletesek azok számá­ra, akik a kifinomultságot keresik az előre legyártott méretek skáláján. Az érdeklődőknek nincs is másra szüksége, mint a prémium lightboxokra és a képzelőerejükre, s kiváló eredményt kapnak az AKA Digital Media Kft. megol­dása által. Hogy miért érdemes a T-Light Frame megoldást választani? Az AKA Digital Media Kft. elkötelezettsége a kiválóság mellett nemcsak a kifinomult anyago­kat jelenti, hanem egy újfajta megközelítést, amely leegyszerűsíti a kreatív folyamatot. Számos területen bizonyítottan kiemelkedő lehetőséget teremt, legyen szó sign makerekről, designerekről vagy dekoratőrök­ről, a T-Light Frame kinyitja a világot az egyszerű kialakítás és a lenyűgöző látvány előtt. Végül, de nem utolsó sorban a T-Light Frame kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Legyen világosság, legyen lenyűgöző a megjelenés, legyen minél kreatí­vabb a végeredmény! Egy új világ érkezik el a disp­layek területén, amely kirívó minőséget produkál.

HA MÁR MEGVAN A KERET, ÉRDEMES KÖRBENÉZNI A TEXTILPOLCOKON IS

Háttérvilágított textília Premium (KS081).

A disp­layek megvilágítása a prémium kategóriába sorolható KS081 termékkel kiváló lehetőséget tartogat. Az alap­anyaga egy rendkívül sokoldalú textília, amelyen UV, latex és szublimációs nyomtatással is dolgozhatunk. A 170 gramm/négyzetméter súlyával ez a textília kiváló nyomtatási eredményeket kínál nyújtható szerkezeté­vel, ami remek keretezést produkál. A felület látvá­nyos fénydiffúziót biztosít élénk háttérvilágításhoz, redőmentes marad, és rugalmas bevonattal rendel­kezik, így nem keletkeznek repedések a nyomtatott grafikán. Beltéri és rövidtávú kültéri alkalmazások­hoz ideális. Ez a választás lenyűgöző látványvilágot teremt!

Textil banner nem világító boxokhoz Heavy (KW037).

Fokozzuk a nem világító boxok hatását is az AKA Digital Media Kft. textil bannerének segítsé­gével. Különböző technológiákkal nyomtatható: UV és szublimációs eljárásokkal készíthetők különböző grafikák a felületére. 220 gramm/négyzetméter sú­lyával ez a textília sokoldalú mind beltéri, mind kültéri alkalmazásokhoz. Kiváló nyomtatási minőséget kínál, tökéletesen integrálható az AKA Digital Media Kft. alumínium profilrendszerével, így biztosítva, hogy a vizuális megjelenések tartósságukkal és stílusukkal kiemelkedjenek a tömegből.

Fekete hátoldalú textil nem világító boxokhoz Venus (KW073).

Tapasztaljuk meg a fekete hátoldalú textília erejét, ami szintén nem világítható boxokhoz készült. Alkalmas szublimációs és UV technológi­ával történő nyomtatáshoz, ez a textília kivételes fényblokkoló képességekkel rendelkezik, ami ideális választássá teszi kiállításokhoz. Lenyűgöző nyomta­tási eredményeket produkál, és kompatibilis az AKA Digital Media Kft. alumínium profilrendszereivel. Ezek a megoldások tökéletesen elmossák a stílus és a funkcio­nalitás határait.

Fedezd fel a minőség és elérhetőség tökéletes szi­nergiáját – az AKA Digital Media Kft. textíliái nemcsak kiváló teljesítményt nyújtanak, hanem a piacon a legversenyképesebb árakkal rendelkeznek, köszön­hetően a vállalat gyártó szerepének. Világítsd meg, ejtsd rabul, és mutasd be a víziódat hibátlanul az AKA Digital Media Kft. textíliái és alumínium profiljai segítségével!

Az AKA Digital Media Kft. által kínált innovatív megol­dások egy új világot nyitnak a textilboxok terüle­tén. A T-Light Frame széles választéka, a MobileLight­boxok praktikussága, valamint a prémium textíliák sokoldalúsága egyesül, biztosítva a kiváló felhasználói élményt és lenyűgöző vizuális megjelenést.

AKA Digital Media Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display