A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Arculatot frissített egy stadion Amerikában

Az aréna arculatmegújításának részeként új reklámfeliratot és egy 19 méter hosszú, digitálisan nyomtatott fóliát helyeztek el Amerikában, a Syracuse Egyetem arénájában – írja összefoglalójában a Signs of the Times.

A korábban Carrier Dome néven ismert stadiont az Amerikában található, a New York állambeli Syracuse-i székhelyű JMA Wireless céggel kötött megállapodás keretében JMA Dome-ra nevezték át. A stadion a névváltoztatással együtt új arculatot kapott, amelyet az ID Signsystems (Rochester, NY) vállalat valósított meg.

A stadion nyugati falán „JMA DOME” feliratot formáló alumínium reklámbetűket rögzítettek fel, amelyek 3,6×5,8 méteres területet foglalnak el. A négyoldalas felfüggesztett eredményjelző mindkét oldalára JMA Dome logókat szereltek fel, amelyek egyenként több mint 4 méter hosszúak.

Az eredményjelző tábla talapzatán egy digitálisan nyomtatott, 61 négyzetméteres fóliát helyeztek el, amelynek minden sarkán egy 3 méteres, nyomtatott JMA logó található. A szövetet egy speciálisan kifejlesztett feszítőrendszer segítségével rögzítették a kerethez.

A Syracuse Egyetem azért választotta az ID Signsystemset a projekthez, mert a cég rövid időn belül nagyszabású táblaprojekteket képes megvalósítani. A JMA Dome projektre az IDS-t 2022 júliusában szerződtették, a befejezési határidő pedig október 5. volt.

„A JMA Dome projekt bizonyítja, hogy képesek vagyunk egy műszakilag bonyolult projektet nagyon rövid idő alatt, összetett építési környezetben megvalósítani. Az utolsó simításokat éjszakákon és hétvégéken végeztük, hogy biztosítsuk az ügyfelünk határidőre és minőségre vonatkozó elvárásait” – mondta Paul Dudley, az ID Signsystems vezetője.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display