A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

„Aki jótékonyságot vet, barátságot arat”

Rendhagyó partnertalálkozót szervezett a Fortuna Digital magyarországi csapata a Symbol Budapest helyszínére. A jótékonysági kaszinóesten különböző szerencsejátékokban – rulett, póker és blackjack – próbálhatták ki magukat a résztvevők. Az eseményen befolyt összeget a Hajléktalan Óvoda, a Léleklánc Állat- és Környezetvédő Alapítvány és a BSZC Nyomdaipari Tudás- és Képzőközpont részére juttatták el.

„A Fortuna Digital élen jár a csúcstechnológiák forgalmazásában, a jótékonysági estünkkel pedig támogatni kívánunk fontos társadalmi, illetve oktatási szervezeteket és intézményeket” – nyilatkozta a Sign&Display magazinnak Angyal Tamás, a magyarországi leányvállalat ügyvezetője. „A tavalyi évben kiemelkedő eredményeket értünk el a munkánk számos területén. Az ügyfélkörünk dinamikusan bővül, emellett a termékkínálatunkat is folyamatosan gyarapítani tudjuk. Mindennek eredményeként a tavalyi hatfős szakembergárdánk idén tizenegy főre növekedett. Úgy gondoljuk, hogy sikerünket megosztjuk partnereinkkel, és szinergiánkat jó ügyek támogatására használjuk.”

A résztvevők három játékon keresztül adományozhattak tetszőleges összeget. A támogatás mértéke összesen 1.551.000 forint lett az esemény végére, amelyből a Hajléktalan Óvoda 590.500 Ft, a BSZC Nyomdaipari Tudás- és Képzőközpont 675.500 Ft, míg a Léleklánc Állat- és Környezetvédő Alapítvány 285.000 Ft adományban részesült.

Az elmúlt időszakban számos kihívással kellett szembenéznie a különböző szervezeteknek és intézményeknek. A működésük támogatására óriási szükség van annak érdekében, hogy a társadalmi, illetve oktatási feladataikat elláthassák. A társadalmi felelősségvállalás kiemelt szerepet játszik a Fortuna Digital életében, az összegyűlt adománnyal a közösség jólétének erősítését tűzte ki célul.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display