A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A GUANDONG bejelenti a GIOVANARDI belépését a cégcsoportba

Az innovatív nyomdaipari hordozók fejlesztésének és kereskedelmének szakértője, az európai szinten Különlegességek Szakértőiként ismert Guandong bejelenti a Giovanardi Csoport cégcsoportba történő belépését. A Giorinardi Csoport kiindulási pont műszaki textiliák tekintetében a napvédelem, építészet, szállítmányozás, hajózás, reklám, design és a nyomdaipar területén egyaránt.  Május 18-án, az ELVI Holidng pénzügyi vállalkozás aláírta a Giovanardi Investment Companyval történő megállapodást, aki így többségi tulajdonossá válik a Guandong Italiaban. 

„A 2007-ben kezdődött út során a Guandong évről évre egyre nagyobb tekintélyt szerzett a nemzetközi piacokon és egy egész Eurpóbán ismert branddé vált” – kezdi Edoardo Elmi, a Guandong alapítója.  „Ma egy rendkívül dinamikus vállalat vagyunk, aki túl nagy ahhoz, hogy egy kisvállalat logikájával működjön, de túl kicsi ahhoz, hogy az európai piacra illő hozzáállással tervezhesse a jövőjét.  Tudomásul kellett vennünk, hogy ahhoz, hogy az utunkat a növekedés útján folytathassuk, új erőforrások szükségesek. Ám mind én, mind pedig régi társam, Alberto Vincenzi erkölcsileg is kötelességünknek érezzük, hogy a cég útja európai környezetben is folytatódni tudjon.”  A rá jellemző ironikus poén után Edoardi Elmi hozzáteszi: „Még ha néhányan highlandernek is tartanak minket, Alberto és én nem vagyunk már két kis fiatal fiú, és a korunkból adódóan is a szükségünk van egy új, kiegészítő tudásra.” Elmi hangsúlyozza, hogy az ELVI Holding továbbra is a Guandong részvényesi struktúrájában marad, amely így garantálja a további fejlődést és támogatja a Giovanardival történő  összeolvadást.

Az új többségi tulajdonos bemutatása során, Edoardo Elmi különösen boldognak érzi magát, hiszen „egy olyan vállalattal találkozhattam, aki képes volt fejlődni a különböző műszaki textilek piacán, és aki a miénkhez igen hasonló elvek mentén működik – egy innovatív szemlélettel a piacra tekintő, de a tradíciókat szem előtt tartó családi vállalkozást működtetve.” A Giovanardi tehát amellett, hogy nemzetközi szinten is elismerést szerzett, hű tudott maradni a saját családi gyökereihez.

60 évvel az alapítás után a céget ma a két testvér, Daniela és Carlo Giovanardi vezetik, utóbbi most a családi pénzügyi vállalaton keresztül a Guandongba történő belépést kommentálja: „A szándékunk az, hogy a a vállalat továbbra is ugyan úgy folytassa a munkáját, ahogyan azt eddig is tette. Tovább halad a tecnikai és technológiai fejlődés útján, erősen fókuszálva a zöld világra és a külföldi piacokra. Részünkről garantáljuk azt, amire a Guandongnak szüksége van, azaz a folytonosságot és a biztonságot.” Giovanardi ezenkívül hangsúlyozza a két vállalat közti erős szinergiát: “A Guandong stabil külföldi jelenléte hasznos lehet a Giovanardi legfőbb termékeinek kereskedelempolitikájában. Ezzel  párhuzamosan viszont hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a műanyagok, a nyomdai textilek és a belsőépítészet világában már kétségtelenül piacvezetőnek számító Guandong tovább növekedhessen.”

A Guandong és a Giovanardi a munkát egymástól függetlenül végzik a megfelelő kereskedelmi kapcsolataik mentén. A Guandong menedzsmentje fenntartja az eddig folytatott politikáját, magyarázza  Daniele Faoro, Sales & Marketing Igazgató. „Haladunk tovább a fejlődés útján a kereskedelem területén, különösképpen a külföldi piacokon. Továbbra is együtt dolgozunk a nemzetközi forgalmazóinkkal, akik pedig a maguk részéről továbbra is kapcsolatban állnak a nyomdai alkalmazottaikkal. Továbbá azt is megerősítjük, hogy ezentúl is szeretnénk a “Különlegességek Szakértői” maradni annak érdekében, hogy az egész európai piac elismerjen minket.

Guandong

- Hirdetés -

Sign&Display