A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Átlépve a vizuális kommunikáció határait, a GUANDONG továbblép és emeli a tétet

Az új stratégia kölcsönös részvénycserével a kapcsolódó vállalkozások felé nyit. Az első megállapodást az Indigitallal írták alá.

Európában a “Különlegességek Szakértőiként” ismert Guandong a Viscom Italia-n kívül, részt vesz a FESPA-n, ahol belső K+F részleg által kifejlesztett új hordozókat fogja bemutatni. “A vizuális kommunikáció piaca már kiforrt; a növekedés érdekében a kutatásba kell fektetni, ugyanakkor egyesíteni kell az erőket más cégekkel, így keltve életre új hivatkozási pontokat és terveket” mondja Daniele Faoro, a Guandong Italia vezetője, bemutatva a cég új elképzeléseit. Hiszen a Guandong célja a vizuális kommunikáció piacának átlépése, életre keltve a kis- és középvállalkozások hálózatát, melyek közös célja a piac fejlesztése. “Szinergia egységesítés nélkül, vagyis csoportként együtt dolgozni mindannak a fenntartásával és fejlesztésével, ami minden egyes vállalkozást egyedivé tesz”, magyarázza Faoro. A titok a vállalati részvények kölcsönös cseréje, amely nem egy egyszerű szándéknyilatkozat, hanem egy szilárd és időtálló kötelezettségvállalás megpecsételése.

 

A piacok bővítésére és új célok elérésére irányuló ambiciózus politika a Guandong és az ismert anyag- és technológiai forgalmazó Indigital között elsőként megkötött megállapodás keretében valósul meg, amely kulcslépés a végfelhasználók és Guandong termékei között. A két cég jó ideje úgy közelíti meg a piacot, hogy a szektor kultúrájának és tudatosságának támogatása érdekében designerekhez és egyéb résztvevőkhöz fordulva megosztja a kommunikációs stílust és kezdeményezéseket. “A Guandonggal együttesen  szeretnénk bővíteni a piacot. Egyrészt a megvalósítható applikációk  végfelhasználóival történő közvetlen kommunikációval, másrészt a kultúra létrehozásában olyan eszközökkel, mint az oktatóanyagot, kiállításokon való részvételt és tanácsadást az új kommunikációs csatornák használatával”, teszi hozzá Claudio Rocca, az Indigital társtulajdonosa.

A műveletet a Guandong többségi tulajdonosa, az ELVI Holding pénzügyi társaság támogatja,  amely a hálózat kiépítésére irányuló projekt támogatásának érdekében jelentős törzstőke emelést hajtott végre.

A Guandong és az Indigital közötti megállapodás a piacon ezidáig példa nélküli gyártó és forgalmazó közötti együttműködés. Ez a csere egy olyan kölcsönös tisztelet bizonyítéka, amely segíti az innovatív projektek fejlesztését, valamint a Guandong európai és Balkán térségben lévő, jelentős térnyerésének köszönhetően további vonzerőt jelent a szektorban tevékenykedő olasz és külföldi cégek számára egyaránt” tette hozzá Faoro, kommentálva a közép-és hosszútávú stratégiát.

A projekt technológiai alapjait már letették 2020-ban, amikor az ELVI Holding felvásárolta az értékesítési pontok tervezésére és kivitelezésére szakosodott cég, az Oniion tőkéjének 44%-át. Az Oniiont teljes joggal nevezhetjük a Guandong teljes termékskálájának a “tesztpilótájának”.

 

For the press:

Pinkommunication

Cristina Cortellezzi

Laura Premoli

info@pinkommunication.it

 

For the public:

Guandong Italia Srl

SS 415 Paullese Km 10

20049 Caleppio di Settala (MI)

Phone +39 02 89785988

info@guandong.eu – www.guandong.eu

 

 

- Hirdetés -

Sign&Display