A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Micsoda mesteri zene: színre lép a Guandong új triója.

Az innováció a Guandong lüktető szíve – a cég az évek során folyamatosan kísérletezett és olyan anyagokkal állt elő a nyomdászatban, amelyekkel végül a “Különlegességek Szakértőiként” vált ismerté az európai piacon. Egy dinamikus cég, amely olyan innovatív termékek létrehozása mellett tette le a voksát, amelyek képesek a vizuális kommunikáció határait átlépni.

A vállalat a Viscom színpadát választotta 2022-2023 évad nyitányának, ahol az új TRIO nyitja majd meg az eseményt és pályázik arra, hogy megválasszák az év termékének. Ahogy Edoardo Elmi, a Guandong alapítója és elnöke, valamint a műanyag világának egyik legnagyobb szakértője mondja: “A zene világában egy trió több elemből állhat: vonóshármas, különböző fafúvósok triója, fúvósok triója. A kombinációk száma nagyon sok, akárcsak az összetevők, amelyeket összekevernek egy többrétegű anyag kialakítása során”. Edoardo Elmi részletesen elmagyarázza, mi teszi a TRIO-t egy példa nélküli hordozóvá. “Cégünk K+F részlege sokáig dolgozott a TRIO létrehozásán. Ahogy a zenében, hónapokig próbálgattunk és teszteltük a különböző hangszereket, hogy végül elérjük azt a “szimfóniát”, amire vágytunk”. És a Guandong számára a szimfónia egy majdhogynem univerzális hordozó a nyomtathatóság és a tinták felvitele tekintetében.

Kissé szakmaibb vizekre evezve, E. Elmi elmagyarázza, hogy a TRIO-t az innovatív többrétegű feldolgozás teszi használhatóvá az összes fő nyomtatási technológia során (lézer, indigó, inkjet, offszet és digitális offszet), így biztosítva a minőségileg kiváló eredményeket bármilyen típusú tintával (folyékony és szilárd toner, UV, Led, Latex és eco-solvent). Ezen kívül a TRIO rétegeit alkotó különleges kötőanyagok garantálják az optimális teljesítményt még szélsőséges hőmérsékletek esetén is: a skála -20 °C és +160°C között mozog.

Ez egy olyan termék, amelyet a hordozók világában szerzett tapasztalataim alapján én forradalminak tartok” teszi hozzá E. Elmi.

TRIO egy olyan háromrétegű, kiváló minőségű kompozit fólia, amely ötvözi a fenntarthatóságot és a sokoldalú felhasználhatóságot. 74%-ban újrahasznosított műanyagból készül – a TRIO a tervezési fázistól kezdve úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb arányú újrafelhasznált anyagot tartalmazza. Mindez úgy, hogy a kész termék minőségét ne veszélyeztesse, sőt, garantálja a maximális stabilitást bármilyen típusú felhasználás esetén. Elérhető a Mr Magnus divízió által forgalmazott lapokban és tekercsekben is, a TRIO teljesen újrahasznosítható és egy utolérhetetlen ár/érték arány jellemzi.

Guandong Italia Srl

SS 415 Paullese Km 10
20090 Caleppio di Settala (MI)
Phone +39 02 89785988

info@guandong.euwww.guandong.eu

 

- Hirdetés -

Sign&Display