A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új prémium kategóriás öntapadós fólia autócsomagoláshoz

A Fedrigoni csoport a prémium címkékhez használt papír és öntapadós anyagok gyártásában világelső Ritrama márkájú grafikai és vizuális kommunikációs megoldások világában bővíti kínálatát a Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack megoldással, amely egy új öntapadós fólia járművek csomagolására – írja a Large Format Review.

A folyamatos fejlődésre való törekvés során a Ritrama továbbra is minden termékterületen komoly technológiai innovációkat hajt végre, az öntapadó anyagok egyre szélesebb és magasabb minőségű választékát kínálja. Ezek az élvonalbeli alkalmazások a reklámdekorációtól kezdve az építészeti és kereskedelmi terek grafikáin át a vállalati márkaépítésig biztosítják a legmagasabb minőségű termékeket. A legújabb Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack fóliát járműfóliázáshoz fejlesztették ki.

A Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack egy kiváló minőségű termék, amelyet kereskedelmi és magánjárművek csomagolására terveztek. A felhordás során a CAST PVC alkalmazkodóképessége lehetővé teszi, hogy a fólia igazodjon az autó számos ívelt és szabálytalan részéhez, például a tükrökhöz vagy a lökhárítókhoz.

Ezt az anyagot tartósság és alkalmazkodóképesség jellemzi. Lehetőség van két különböző típusú laminálás kombinálására a jármű egyedibbé tétele érdekében, amelyekkel matt és fényes felületek érhetők el. A műveletnek köszönhetően a mechanikai kopástól és az UV-sugárzástól is védetté válik a felület, a becsült tartósság akár 12 év is lehet. A PVC kiváló minősége nagyfokú méretstabilitást biztosít, az idő múlásával változatlan teljesítményt biztosítva, a kiváló végeredmény érdekében.

A Ri-Jet C50 Ultimate Slide & Tack tovább emeli a Ritrama by Fedrigoni öntapadós termékcsalád által biztosított minőségi szintet. Ezt a csúcsterméket a Fedrigoni csoport gyáraiban készítik, amely folytatja az ígéretes szegmensekben való terjeszkedés stratégiáját, a megszokott minőségi szolgáltatási színvonal mellett.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

Kövess minket a közösségi oldalainkon is:
Sign&Display Facebook,  Sign&Display Instagram,  Print&Packtech Facebook,  Print&Packtech LinkedIn

- Hirdetés -

Sign&Display