A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Tökéletes védelmet nyújtó fólia

Az Optic Shield™ Nano fólia rendkívül tartós és számos kivételes tulajdonsággal rendelkezik, kiemelkedik öngyógyító képességével, amelynek köszönhetően a jármű mindennapi üzemeltetése során keletkezett felületi sérülések gyorsan helyreállnak. Az elv egy speciálisan gyártott elasztomer polimer használatából áll, amely a kapott anyagnak viszkozitást és rugalmasságot biztosít – írja bejegyzésében a Wrapstyle.

Az Optic Shield™ Nano fólia 100 százalékban átlátszó, ezenkívül a gyártás során felhasznált anyagok kombinációja teljes tisztaságot garantál sárgulás nélkül, az UV-fény elleni fokozott védelemnek köszönhetően, így az autó karosszériájának színe sem változik.

A hőre lágyuló poliuretán biztosítja a fólia nagy szilárdságát és ellenállását a környezeti hatásoknak, többek között a vegyi anyagokkal szemben. Továbbá az egyedülálló nano felület megakadályozza a szennyeződések vagy más részecskék behatolását. Ennek köszönhetően nem történik anyagromlás, így akár tíz évig is garantálható a felület tartóssága.

Az Optic Shield™ Nano védőfólia rugalmas anyag, amely könnyen alkalmazkodik minden testgörbülethez. Ráadásul a ragasztóréteg biztosítja a fólia tökéletes tapadását a felülethez, így megakadályozza, hogy a fólia leváljon vagy légbuborékokat képezzen.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!