A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Tartós nyomatok, magas minőségű sorozatgyártás

A Mutoh XpertJet 1682SR PRO széles formátumú nyomtatója tartós nyomatokat készít számtalan féle hordozóra. Kifejezetten a reklám- és display grafikák magas minőségű sorozatgyártására specializálódott. Kültéri alkal­mazás esetén hosszútávú eredményt biztosít, ami a beltéri használatra szánt nyomatokról szintén elmondható. A nyomtató plakátokat, háttérvilágítással ellátott grafikákat, faldekorációkat, displayeket, képzőművészeti alkotásokat, járműgrafikákat, matricákat és számos egyéb felületet tesz színessé. Magyarországon a Tepede Hungária forgalmazza ezt a berendezést.

MINŐSÉG ÉS KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A két nyomtatófejjel ellátott XpertJet 1682SR PRO nyomtató a sebesség, a minőség és a könnyen hasz­nálhatóság hármasát biztosítja. A berendezés munka­tempója elképesztően magas, köszönhetően a 2×CMYK színkonfigurációnak. A magas kvalitásokkal rendel­kező gépnek a karbantartási szükséglete azonban alacsony. Az új XpertJet PRO széria ennek köszönhe­tően rendkívül felhasználóbarátnak mondható.

Kimagasló felhasználói élményt biztosít. A megvilágí­tott nyomtatási platform lehetővé teszi, hogy a készülő munkákat könnyen szemrevételezzék a felhasználók. Emellett új, többnyelvű, intuitív OLED-kijelzőt kapott, amely az egyszerű kezelhetőséget biztosítja. Auto­matikus kétirányú kalibrálás funkcióval rendelkezik a beépített színérzékelőkön keresztül, továbbá a távoli felügyelet is adott e nyomtató esetében akár számító­gépen vagy mobilapplikáción keresztül is!

Kezdő és már működő nyomdák számára kifejezetten hasznos döntés, ugyanis sokoldalúságot és rugalmas­ságot biztosít, emellett a gyors termelést és a kiváló minőségű nyomtatást kombinálja.

…ÉS AMI SZÍNESSÉ TESZI A NYOMTATÁST

A Mutoh úttörőnek számító, MS51 CMYK tintái nem tartalmaznak semmilyen egészségkárosító anyagot, valamint gamma-butirolaktontól (GBL) mentesek, és a nyomtatás során nem kerül ózon a levegőbe. Literes kiszerelésben kaphatók ezek a költséghatékony, gyor­san száradó tinták, amelyek a hordozók széles skálájá­ra történő nyomtatást teszik lehetővé, bel- és kültéren egyaránt tartós grafikát biztosítanak.

Az MS51 tintáknak a folyamat során nincs semmilyen károsanyag-kibocsátásuk, illetve a száradást köve­tően kipárolgásuk. Ennek köszönhetően irodákban, otthoni vállalkozásokban, illetve kiskereskedelmi kör­nyezetben is biztonsággal használhatók. A nyomatok bárhol elhelyezhetők, többek között akár kórházak­ban, gyerekszobában, illetve iskolákban, szociális in­tézményekben is.

A Mutoh MS51 tinták teljes mértékben megfelelnek a szakemberek követelményeinek, ugyanis bel- és kültéri elhelyezés esetén is hosszútávú megoldást jelentenek. Széles médiakompatibilitással, tökéletes időjárás-, kopás- és vegyszerállósággal rendelkeznek, továbbá három évig ellenállhatnak az UV sugárzásnak laminálás nélkül is. A nyomatok egyedülálló módon megőrzik fényességüket, valamint kiváló száradási tulajdonságokkal bírnak. Mivel rendkívül gyorsan szá­radnak, hat órán belül már laminálható a felületük. Továbbá csupán heti karbantartás szükséges az ezzel a festékkel működtetett nyomtatón.

Tepede Hungária

- Hirdetés -

Sign&Display