A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Ami a szélesformátumú nyomtatáshoz csak kell

A TEPEDE Hungária Kft. immár 30 éve áll az ügyfelek szolgálatára a reklámdekorációs iparág számos területén. A szélesformátumú nyomdai alapanyag portfóliójukban olyan közismert márkák is megtalálhatók, mint az ARLON, a RITRAMA vagy a DECAL. A vállalat által forgalmazott berendezések kínálatából szakértő munkatársuk választja ki az ügyfél igényeinek legmegfelelőbb nyomtatót. Hardverkínálatukban megtalálhatók a MUTOH és a CANON gépei, valamint a NEOLT utófeldolgozó eszközei. Emellett szoftvermegoldásokban is az ügyfeleik rendelkezésére állnak az ONYX és a MUTOH alkalmazásaival. A SignExpoPPDexpo kiállításon Endrédi Dávid Gábor, a TEPEDE Hungária Kft. ügyvezetője nyilatkozott magazinunknak.

„Berendezéseink és szoftvermegoldásaink a mindennapos szélesformátumú nyomtatási, illetve gyártási területen nyújtanak kiemelkedő teljesítményt. A gépek mellett számos alapanyagot forgalmazunk, amelyek meghatározóak a hazai piacon. Ennek alapján a SignExpo – PPDexpo kiállításon a teljes portfóliónk bemutatását céloztuk meg, amelyben a nyomtató- és utófeldolgozó berendezések is megtalálhatók az alapanyagminták mellett” – sorolja Endrédi Dávid Gábor.

A MUTOH oldószeres nyomtatói képviselik a TEPEDE legfejlettebb technológiáját. Ezekben a berendezésekben EPSON nyomtatófejek találhatók, média tracker funkcióval ellátva, amelynek segítségével pontosan nyomon követhető, hogy az adott tekercsen mennyi alapanyag maradt. Ezeken felül az automata léptetésállítás és a kétirányú nyomtatásbeállítás könnyíti meg az operátorok munkáját.

„A célunk az, hogy a MUTOH területén piacvezető pozícióba kerüljünk, emellett a NEOLT márkának a szélesebb körű megismertetését tűztük ki. Az alapanyag-kínálatunk rengeteget fejlődött az utóbbi időszakban, amire rendkívül büszkék vagyunk, és a jövőben további bővítést tervezünk e téren is” – foglalja össze Endrédi Dávid Gábor.

A teljes interjú a fenti videóban tekinthető meg.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display