A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Japán minőség – profiknak gyártva!

Új Mutoh XpertJet 1641SR-30 és 1641SR-40 a TEPEDE-től

Mit érdemes elmondani egy mondatban összefoglalva a Mutoh új XpertJet nyomtatójáról? Amikor a remek ter­méket kiváló utódok követik! A kiváló minőségű, nagy termelékenységű, könnyen kezelhető, Mutoh eco-solvent tekercses nyomtatók tervezése során mindent úgy alakítottak, hogy a gépek alkalmazkodjanak a profi gyártói igényekhez. Az új MS41 ECO-Solvent festékek kiváló nyomatok gyártására alkalmasak. Kül- és beltéri termékek nyomtatása széles alapanyag-választékban? Az új XpertJet sorozat partner minden megoldásban!

A MUTOH LEGÚJABB, KAIZEN ELVEKRE ÉPÜLŐ SIGN & DISPLAY NYOMTATÓJA

A Mutoh működését a cég indulásától a mai napig a Kaizen üzleti filozófia határozza meg, melynek lé­nyege: „Jobbá tenni.” Ez a filozófia jelenik meg a cég mindennapos működésében, és ennek a filozófiának köszönhető a márka folyamatos fejlődése, illetve az, hogy mindig jobb termékeket állítanak elő, a csúcsmi­nőségre törekedve.

A korábban már jól megszokott minőség, produktivi­tás most kis karbantartási szükséglettel párosulva a lehető leginkább felhasználóbaráttá teszi az új Xpert­Jet széria minden nyomtatóját, így a 1641SR-t is! Ez a gép méltó utódja a sok díjat elnyert ValueJet 1624X nyomtatónak.

A Mutoh legújabb fejlesztése az XpertJet gépcsalád, az 1641SR ennek is az igáslova. 4 nyomtatási színnel dolgozik, ez a 4 szín a jól megszokott: cián, magenta, sárga, fekete.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BEL- ÉS KÜLTÉRI NYOMATOK

A beltéri és a hosszútávú kültéri sign & display üzlet­ág legszélesebb választékához igazították az összes új XpertJet nyomtatót, amelyek többféle termékfejlesz­tést és innovatív szolgáltatást nyújtanak a Sign&Display nyomtatási szakemberek számára. A japán KAIZEN szellemiségében olyan fejlesztéseket vonultatnak fel, amelyek a korábbi széria méltó utódjaivá teszik az XpertJet nyomtatókat.

- Hirdetés -

 • Gyors és egyszerű festékzsákcsere az új adapter­rendszernek köszönhetően: Az új tasakos festé­ket egy kazettatartóba helyezve – a gépet elölről megközelítve – könnyen, egyszerűen és tisztán cserélhetők. A chipkártyákkal ellátott festéktartók világító LED kijelzője jól láthatóan mutatja, ha egy adott színcsatornában szükséges a tartálycsere, de természetesen a nyomtató figyeli a festékzacs­kó valódi fizikai tartalmát, így biztos nem marad benne kihasználatlan festék.
 • Változó pontméretű nyomtatás – Minden alkalma­záshoz a tökéletes nyomatminőséget garantálja.
 • DropMaster 2 technológia, egy automatikus két­irányú ellenőrzőrendszer a még pontosabb kép­pont- elhelyezés érdekében. A nyomtatófejbe épített érzékelő automatikusan beolvassa a teszt­mintát, és annak megfelelően irányítja a festék­csepp-elhelyezést a nyomtatási folyamat során.
 • OLED érintőkijelző: A nyomtató menüje több nyelven érhető el. A könnyed vezérlést biztosító érin­tőképernyő felett világító kijelző mutatja a gép aktuális állapotát, illetve, hogy milyen feladato­kat végez – így távolról rápillantva is folyamatosan ellenőrizhető.
 • Költséghatékony és karbantartásmentes új MS41 ECO-Solvent festékkel vagy alacsony festékköltsé­get biztosító, gyorsan száradó UMS11 festékkel üzemeltethetőek.
 • Új alapanyag-leszorító rendszer – amelyben min­den egyes szorítótekercs manuálisan állítható, ke­mény, puha vagy kikapcsolt állapotba. A kemény állapotban a gép maximális leszorítóerejét hasz­náljuk, míg a puha állapotban csökkentjük, és ki­kapcsolt állapotban megszüntetjük a leszorítóerő alkalmazását. A leszorítórendszerrel könnyedén kezelhetünk rengeteg különféle alapanyagot.
 • Megvilágított nyomtatási tér – így már nyomtatás közben tudjuk ellenőrizni a nyomtatási minőséget.
 • 3,5 pikoliteres minimális festékcseppméret – amely egészen 35 picoliterig növelhető.
 • Új tekercstartórendszer – amelynek köszönhető­en kifejezetten könnyű az alapanyagok betöltése. A tekercstartók két különféle peremhez érhetők el: normál és nagyobb forgatónyomaték alkalma­zásához mérten. Az elkészült nyomatok tekercse­léséhez elérhető a sztenderd, 30 kg tömegű te­kercsek kezelésére alkalmas tekercselővel, illetve opcionálisan a nagyobb, akár 40 kg tömegű teker­csek kezelésére alkalmas tekercselővel, melynek a sebességét is állíthatjuk. A nyomtató rendelhető egy elöl-hátul tekercselő rendszerrel is, melynek köszönhetően extra nehéz, akár 100 kg tömegű tekercseket is befűzhetünk, és nyomtathatunk.
 • Mutoh Status Monitor (MSM) – a számítógépen és mobiltelefonon egyaránt elérhető alkalmazás rövid időn belül értesíti a felhasználót a gép aktu­ális állapotáról. A 10 nyelven elérhető alkalmazás installálási varázsló segédletet is nyújt. Az MSM mobilalkalmazás segítségével mobiltelefonról vagy tabletről is ellenőrizhetjük például a festék­tartályok töltöttségi szintjét. A szoftverrel a nyom­tatás befejeztével századmilliliter pontossággal meghatározható a nyomtatáshoz használt festék mennyisége, így minden eddiginél pontosabb költségellenőrzést végezhetünk.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ GYÁRI FESTÉKEK

Az új XpertJet nyomtatók már az MS41 ECO-Solvent és UMS11 festékkel is rendelhetők!

Az MS41 festék legfontosabb előnyei:

 • Széles színskála.
 • Nagy denzitású felületeken is megfelelő cseppelhelyezés.
 • Kopás- és időjárásálló, remekül tűri a kémiai behatásokat.
 • Green Guard Gold certifikáció.
 • Könnyen kezelhető.

A festékek 300-1000 ml kiszerelésekben érhetők el, CMYK színekben.

Az új Mutoh XpetJet 1641SR nyomtatók akciós áron már elérhetők készletről, a TEPEDE Hungária Kft. kínálatában!

TEPEDE Hungária Kft.
1158 Budapest, Késmárk u. 9. (Agritek telephelyen belül)
E-mail: info@tepede.hu
Telefonszám: 06 1 252 1776

- Hirdetés -

Sign&Display