A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo – PPDexpo: Technológia, amely megfelel a jelen és a jövő trendjeinek

A nyomdaipar mára izgalmas, vibráló ágazattá vált. A Hesse Trade Kft. ezt a trendet meglovagolva többek között hullámkarton-nyomtató és -megmunkáló, tábla-, tárgy-, zacskó-, doboz- és kulacsnyomtató, valamint kisebb-nagyobb kivágógépeket forgalmaz. A vállalat kiváló szakmai hátteret biztosít partnerei számára. A SignExpoPPDexpo kiállításon Markos András, a Hesse Trade Kft. ügyvezetője nyilatkozott magazinunknak.

„Vállalatunk rendkívül széles palettával dolgozik a nyomda- és csomagolóipar területén. Csapatunkat 28 fő alkotja, szervizszolgáltatásunkat 12 szakember látja el. A kiállításon kis szeletét mutatjuk be portfóliónknak, szerepet kap a digitális nyomtatás, valamint a Durst hazai vezérképviselőjeként a széles- és címkenyomtatás is megjelenik” – sorolja Markos András, majd hozzáteszi: „Az iparág trendjei közé sorolható, hogy a hullámkarton piaca változáson megy keresztül, ami a flexo nyomtatás háttérbe szorulását jelenti a digitális megoldás irányába. A raktározás drágulása, az alapanyaghiány meggyőzte a vállalatokat a kis példányszámos gyártás előnyeiről.”

A Durst gépgyártó hatalmas tudásbázissal rendelkezik a speciális csomagolási alkalmazásokra vonatkozóan. Berendezéseik sokféle hordozóra képesek magas minőségben nyomtatni, szoftvereik pedig integrált munkafolyamatot biztosítanak az adatok megbízható kezeléséhez. A karton- és címkenyomtatás területén egyedülálló megoldásokat biztosítanak, amelyek révén gyors, illetve pontos munkát kapnak a felhasználók.

„A műanyagról papírra való átállás hozzájárul az igényes és környezetbarát csomagolóanyagok megteremtéséhez. Olyan megoldásokat keresünk, amelyek gyorsan reagálnak a világ változásaira, ezekkel a technológiákkal hozzá kívánunk járulni a vállalatok ökológiai lábnyomának csökkentéséhez” – hangsúlyozza Markos András.

A teljes interjú a fenti videóban tekinthető meg.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

 

- Hirdetés -

Sign&Display