A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo – PPDexpo: Megoldások a kis- és nagyvállalatoknak egyaránt

A Lamitrade Kft. közel másfél évtizede szolgálja ki a nyomdaipar szereplőit különböző segédanyagokkal és papírfeldolgozó gépekkel. A partnereik igényeit meghallgatva olyan termékeket kínálnak, amelyekkel minőségi eredmény érhető el. Magyarország egyetlen reklám- és nyomdaipari kiállításán olyan berendezéseket mutattak be, amelyek segítségével a termelési kapacitásaikat növelhetik a nyomdák, de új irányokat is prezentáltak. A SignExpoPPDexpo kiállításon Csősz  Gábor, a Lamitrade Nyomdaipari Kft. ügyvezetője mutatta be a vállalatot.

„Kötészeti megoldások szállítójaként nyomdaipari gépeket mutattunk be a SignExpo – PPDexpo kiállításon. Leginkább arra helyeztük a hangsúlyt, hogy kis területen elhelyezhető, automata berendezéseket prezentáljunk a szakmai érdeklődőknek” – sorolja Csősz Gábor.

A vállalat filozófiája szerint azért fontos megfelelni a modern kor kritériumainak – automata, könnyen tanulható rendszer –, mert a nyomdaipart is elérte a szakemberhiány, ami számos más szegmensbe már begyűrűzött. Fontos, hogy gyorsan elsajátítható legyen a gép kezelése, valamint minél kevesebb humán munkaerőt foglalkoztasson.

„Újdonságaink közt szerepelnek a dobozkivágó gépek, ugyanis a csomagolóipar irányába indult el vállalatunk. A kötészeti berendezéseken túl ezáltal bővíteni kívánjuk a portfóliónkat. Amióta megalakult a társaságunk, azóta dolgozunk azon, hogy a frissen induló cégektől egészen a nagyvállalatokig mindenkinek megoldást nyújtsunk, ezek a kézi berendezésektől a teljesen automatizált gépekig terjednek” – összegzi Csősz Gábor.

A teljes interjú a fenti videóban tekinthető meg.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

 

- Hirdetés -

Sign&Display