A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo – PPDexpo: A csomagolás mint elsődleges reklámfelület

A partners Kft. harmincéves tapasztalattal szolgálja ki ügyfeleit csomagolástechnikai, reklámdekorációs berendezésekkel, illetve szoftverekkel és segédanyagokkal – mindezt a világ vezető gyártóinak technológiájával. A SignExpo – PPDexpo kiállításon Ratkovics Péter, a partners Kft. ügyvezetője és ifj. Ratkovics Péter, a vállalat kereskedelmi asszisztense nyilatkozott magazinunknak.

„Mindig is a szoftver- és hardvereszközök komplett megoldásait kínáljuk, amelyekhez a megfelelő támogató tevékenységet nyújtjuk. A mai követelményeknek megfelelően többek között olyan work flow és alkalmazáskoncepciókat mutatunk be a kiállításon, amelyek hatékonyabbá tehetik a mindennapi munkavégzést” – mondja Ratkovics Péter.

„A reklámdekoráció és a csomagolástechnika a legtöbb ember számára kevésbé ismert szakma. De elég, ha csak kilépünk az ajtón, már szembetalálkozhatunk ezen iparágak különböző termékeivel, megoldásaival. Az ágazat rendkívül dinamikus fejlődésen megy keresztül, a berendezések és technológiák egyre gyorsabban, illetve az elvárásoknak megfelelően képesek elvégezni a feladatokat” – emeli ki ifj. Ratkovics Péter.

A csomagolóipar rendkívüli ütemben fejlődik, s egyre több direktívának kell megfelelnie a gyártóvállalatoknak. Az előírásoknak köszönhetően a folyamat kifejezetten komplexszé vált. Emellett a kis példányszámú előállítás egyre népszerűbbé válik, ami többnyire csakis digitális technológiával kivitelezhető. A csomagolóipart immár átitatja a fejlődés, ezáltal olyan innovációk kerülnek a folyamatba, mint az automatizálás, robotizálás, digital twin, AR, VR és mesterséges intelligencia.

„Vállalkozásunk filozófiája a kezdetek óta nem változott, azaz csak forgalmazni valamit semmit sem ér, megfelelő szervizháttérnek is kell lennie. Ez igaz a berendezésektől kezdve egészen a szoftverekig” – összegzi Ratkovics Péter.

A teljes interjú a fenti videóban tekinthető meg.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display