A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

„PACK” a partners megoldásaival

A hatékony csomagolástervezés és gyártás szintén a megfelelő strukturális tervezéssel kezdődik. A gördülé­keny termelés folyamatát a digitális kivágóasztalok és marógépek nyújtotta automatizációs és technológiai lehetőségek teszik teljessé. A folyamat utolsó lépéseit pedig különböző rakatoló és logisztikai szoftvermegol­dásokkal tervezhetjük.

Egy megfelelő strukturális tervezőszoftver hasz­nálata számos olyan költségcsökkentő hatással járhat a vállalkozás számára, amelyek korábban az alapanyagok okozta speciális technikai elté­rések vagy átméretezések miatt igen jelentősek voltak. A jól megválasztott strukturális terve­zőszoftver a doboz- és displaygyártás területén segítségére van a konstruktőröknek, hogy az apró módosítások, verziók létrehozása kevesebb időt vegyen igénybe.

Az ArtiosCAD tervezőszoftverben tárolt ipa­ri standardoknak megfelelő doboz (FEFCO, ECMA) és displaysablonokkal pillanatok alatt hozhatók létre valósághű saját tervek, melyek 3D makettként megtekinthetők, a Studio Vi­sualizer programmal pedig speciális felületne­mesítési megoldások is szemléltethetők.

A Kongsberg digitális kivágóasztalok és marógé­pek megbízhatóságuknak, termelékenységüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően piacvezető eszközeivé váltak a csomagolóipari mintakészíté­si és kis-, közép- és nagysorozatú utófeldolgozási technológiának. A termelékenység növelésének érdekében a Kongsberg asztalai felszerelhetők ívadagolóval, robotkarral, az elkészült munkada­rabok rakatolására alkalmas eszközzel. A kanadai AXYZ CNC marógépei alkalmasak különféle nyomtatott anyagok feldolgozására, védőcsoma­golások elkészítésére, plexi- és fémmarásra, hab­vágásra és -marásra, illetve POP anyagok digitális feldolgozására, ezzel kiszolgálva a védőcsomago­lás-gyártókat is.

A logisztikai kérdésekben a Cape Pack segíti ügyfeleinket a termékrakatolás, -raktározás és -szállítmányozás szempontjából, optimális mé­retek, egyedi és gyűjtőcsomagolások és költség­hatékony rakatkialakítások meghatározásában.

A partners Kft. által nyújtott komplex munka­folyamat-megoldások elősegítik, hogy ügyfele­ink olyan szolgáltatást vásároljanak meg, amel­lyel pontos, kiváló minőségű terméket tudnak megrendelőik számára gyártani. Folyamatosan képzett munkatársaink magyar nyelvű termék­támogatást és megbízható szervizszolgáltatást nyújtanak ügyfeleink számára.

partners Kft.

www.partners.hu
info@partners.hu
+3630 934 6594

- Hirdetés -

Sign&Display