A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Kimaxolt produktivitás a legújabb technológiákkal

A Sericol Hungary professzionális megoldások sorozatát mutatja be digitális grafikai-, textil- és promóciós anyagok nyomtatásához. A társaság kimaxolt portfóliót mutatott be, a digitális, DTG és szitanyomás mellett a DTF átviteli technológia innovatív megoldásait is bemutatták standjukon. A SignExpo – PPDexpo kiállításon Dragisa Mickoski, a Sericol Hungary Kft. ügyvezetője ismertette a vállalat tevékenységét.

„Vállalatunk a DTF nyomtatás piacát is kiszolgálja minőségi gépekkel, a SingExpo – PPDexpo kiállításon mutatjuk be először ezeket. Minden technológia esetén a legfontosabb, hogy a stabil berendezésekhez megbízható, jól szervezett támogatás társuljon. Enélkül a legjobb gépek sem fognak maximális produktivitást nyújtani. Az általunk forgalmazott DTF nyomtatók esetében azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a kiváló paraméterekkel rendelkező berendezések mellé olyan szoftver- és technikai háttér társuljon, amely kiemelkedik e szegmens kínálatából” – sorolja a vállalat közeljövőre vonatkozó terveit Dragisa Mickoski.

A Polyprint az alapoktól kiindulva építi fel saját platformját. A gyártó kiváló minőséget, egyszerű használatot és gyors megtérülést kínál termékeivel. A TexJet echo a pólókon túl egyedi kapucnis felsőket, személyre szabott cipőket és egyéb kreatív megoldásokat, azaz végtelen ruházati lehetőségeket biztosít. A sokoldalú gép gazdaságos választás, amelyet úgy terveztek, hogy a minőség feláldozása nélkül tegye elérhetővé az egyszerű ruhadekorációs élményt. A nyomtatóval két óra leforgása alatt akár 50 darab póló is gyártható.

„Számos olyan megoldást mutatunk be a SingExpo – PPDexpo kiállításon, amelyek az ipari termelést teszik lehetővé a vállalatok számára. Arra törekednek az általunk képviselt gyártók, hogy megkönnyítsék a felhasználók életét, ám mindemellett a végeredmény is magas minőségű legyen. Éppen ezért olyan automatizált megoldásokat prezentálunk, amelyek elősegítik a reklámdekorációs iparág gördülékeny munkáját, ezáltal a termelés folyamatos ütemben történhet, és az adott feladat elvégzéséhez négy-öt ember helyett immár elegendő csupán egy is” – összegzi Dragisa Mickoski.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display