A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Bemutatkoznak az új generációs Direct-to-Garment nyomtatók

A Polyprint, a Direct-to-Garment (DTG) nyomtatók szakértője és gyártója a legújabb technológiai fejlesztéseit a FESPA Berlin Global Print Expo kiállításon mutatta be. Standjukon a következő generációs DTG nyomtatókat, az új Texjet festékeket és a továbbfejlesztett automata előkezelő gépet, a PreTreater Pro berendezést mutatták be. Magyarországon a Sericol Hungary Kft. forgalmazásában lesznek kaphatóak.

„Azzal a céllal fejlesztettünk, hogy a partnereink szá­mára versenyelőnyt biztosítsunk a prémium minő­ségű DTG termékek által. Az ügyfeleink visszajelzésein felbuzdulva megtettük a következő lépést a ruházat­nyomtatás folyamatában, s olyan nagy sebességű DTG nyomtatókat fejlesztettünk, amelyekkel kielégíthetők az on-demand ruházati igények. Azoknak a vállalatok­nak ajánljuk, amelyek dinamikus fejlődést kívánnak elérni” – mondta George Benglopoulos, a Polyprint vezérigazgatója.

A POLYPRINT NEXT-GEN DTG TERMÉKEI

A Polyprint következő generációs DTG nyomtatói házon belül készülnek, saját szakemberek tervezik, fejlesztik és gyártják. A folyamatos termeléshez fej­lesztett DTG nyomtatók valójában bulk tinta nyomta­tórendszerek, automatikus fehér tinta keringtetéssel és automatikus CMYK/fehér keverőrendszerrel vannak felszerelve. A kialakítás zökkenőmentes, költséghaté­kony termelést biztosít, akár 4800 dpi-s nyomtatási mi­nőséggel. A tizennégy különböző „Snap-On” mágneses csatlakozóval ellátott tárgyasztal széles alkalmazási tartományt biztosít a Direct-To-Garment és Direct-To- Film nyomtatási lehetőségekhez.

ÚJ TEXJET NG120 – KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS DIRECT-TO-GARMENT NYOMTATÓ

Az új Texjet NG120 segítségével a megrendelések kön­nyedén teljesíthetők. Két ipari nyomtatófejjel, 40 × 50 centiméteres maximális nyomtatási felülettel, CMYK +fehér vagy 2× CMYK nyomtatófej-konfigurációkkal használható.

ÚJ TEXJET NG130 – KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS DIREKT RUHÁZATI NYOMTATÓ

Az új Texjet NG130-cal növelhető a termelékenység. Három ipari nyomtatófejjel, 50 × 70 centiméteres nagy nyomtatási területtel (ideális a divatipar számára) és több nyomtatófej-konfigurációval használható:

  • 1× CMYK, 2× fehér
  • 1× CMYK, 1× RGB, 1× fehér (a nagyobb színskála érdekében)
  • 2× CMYK, 1× fehér (a gyorsabb gyártáshoz)
  • 3× CMYK (a maximális termeléshez).

ÚJ TEXJET TINTÁK – FEJLETT DIRECT-TO-GARMENT TINTÁK

Vezető DTG tintaformula a ruhanyomtatás tökéletes­ségéhez. Az ÚJ Texjet DTG bulk tinták kifejezetten a TexJet DTG nyomtatóhoz készültek, ennek köszönhe­tően nagyobb színtérrel rendelkeznek a részletgazdag mintákhoz, valamint gyors rögzítési idővel a gyorsabb gyártás érdekében. Ezek a vízbázisú pigment alapú textiltinták környezetbarát anyagokból készültek, és a hosszú élettartamú nyomatok érdekében fokozott rugalmasságot és kiváló moshatóságot biztosítanak. DTG és DTF nyomtatáshoz egyaránt használható.

PRETREATER PRO – A FEJLETT AUTOMATIKUS ELŐKEZELŐ GÉP

Kiemelkedő fejlesztések, amelyek még jobb ruha­gyártási élményt nyújta­nak. Ez a továbbfejlesztett automata előkezelő gép hozzájárul a ruha egy­szerű és egyenletes elő­kezeléséhez. A tökéletes DTG nyomatok garantáltan felülmúlják a partnerek elvárásait.

Érdemes a DTG útjára lépni, méghozzá a Polyprint kö­vetkező generációs megoldásaival, így a textildekorá­ciós vállalkozás a következő szintre emelhető. A Texjet NG120 és Texjet NG130 hivatalos bevezetése 2022 második felére várható.

HOGYAN NYOMTASS „HÚHA” HATÁST?

A Polyprint DTG technológiája egyedülálló nyomatok gyártását teszi lehetővé a ruhadarabokon. A gép gyár­tója komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik e téren, az alapoktól kezdve építették fel az új generációs gépe­ik tulajdonságait. Ennek a tudásbázisnak köszönhető, hogy nagy sebességgel, nonstop képes a termelésre, ami hozzájárul a nagy volumenű megrendelések telje­sítéséhez. Ezek a berendezések korszerű jellemzőkkel rendelkeznek, számos automatizált funkció érhető el rajtuk, amelyek a kényelmes és rugalmas munkavég­zést teszik lehetővé.

Az új generációs Polyprint DTG nyomtatókkal akár 4800 dpi felbontással is gyárthatók nyomatok, s még így is költséghatékonyan működhetnek a tömeggyártásra specializált beállításnak köszönhetően.

A fejlett DTG tintaformulának köszönhetően a ruhák színvilága egyedülálló lehet. A Polyprint új vízbázisú pigment alapú textiltintáját kifejezetten a Texjet nyom­tatók teljesítményének maximalizálására fejlesztették ki. Ezek az anyagok kompatibilisek az összes Texjet DTG nyomtatóval, továbbá DTF nyomtatásra szintén felhasználhatók.

Sericol Hungary

- Hirdetés -

Sign&Display