A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Igazodva a gyorsan változó igényekhez

A CSH Nyomdaipari Kft. minden megoldással rendelkezik, amelyre csak szükség lehet a szita-, tampon-, digitális-, textil- és reklámdekorációs nyomtatáshoz. Kínálatukban e szegmenshez elengedhetetlen festékek és segédanyagok mellett helyet kaptak a különböző technológián alapuló nyomdagépek. A SignExpo – PPDexpo kiállításon Németh Anita, a CSH Nyomdaipari Kft. digitálisüzletág-vezetője mutatta be a vállalat portfólióját.

Standunk szitanyomás részlegén egyik fő beszállítónk, az olasz SAATI direkt lézeres levilágító berendezését mutattuk be, ugyanis komoly érdeklődésnek örvend a piacon. Sok vállalkozás számára jelent komoly problémát a hagyományos, levilágított szitafilmek kezelése, tárolása, de még a gyártatása is. És a SAATI LTS nagy felbontású direkt lézeres CTS képalkotó és levilágító rendszereivel ezek a problémák megszüntethetők.

Tamponnyomás üzletágunk részéről az érdeklődők a szintén olasz partnerünk, a Comec Italia egyik tamponnyomó gépével találkozhattak, és persze olyan szükséges kiegészítőkkel, mint tampongumik, klisék, festékek.

A stand digitális nyomtatás részlegén pedig a Marabu időközben szépen kibővült festékkínálata mellett bemutattuk többek között folyékony, felületvédelemre, felületnemesítésre szánt lamináló megoldásainkat, erre ugyanis – a lézeres levilágító berendezéshez hasonlóan – szintén folyamatosan növekvő igényt tapasztalunk, nem mindenki számára jelent ugyanis megoldást a hagyományos fóliás laminálás” – sorolja Németh Anita.

A SAATI LTS nagy felbontású direkt lézeres CTS képalkotó- és levilágító egységek – felülmúlva más CTS rendszerek eredményeit és a hagyományos módon készített sablonok használatával elérhető eredménye­ket is – csökkentik a szitasablonok előállí­tására fordított időt, pénzt, valamint az ökológiai láb­nyomot. A SAATI LTS termékcsalád figyelembe veszi a sablonkészítők mai igényeit, szem előtt tartva azokat a jövőbeni kihívásokat, amelyek hatékonyabb és precí­zebb eredményeket követelnek meg. A CSH ezen berendezésével a kisebb beruházási igényű és képességű vállalkozásoknak is kedvez. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy egy olyan megoldást prezentáljanak, amely kifejezetten alacsony költségvetéssel teszi lehetővé a minőségi filmek gyártását. Ez jelenleg még másod- és harmadkörös tesztelési fázisban van, ám az előrejelzések alapján hamarosan bemutatják új koncepciójukat.

„Célunk egyértelműen a stabilitás megőrzése és fenntartása, amennyire csak a körülmények engedik, hiszen gondoskodnunk kell több mindenről is: a minőségi ügyfélkiszolgálás biztosításáról minden nehezítés ellenére, de még a kollégáink biztonságérzetének elfogadható szinten tartásáról is. Ezt pedig csak úgy tudjuk megtenni, ha a cég stabil, az értékek erősek, a koncentráció és a figyelem folyamatos, és képesek vagyunk a gyorsan változó körülményekhez is igazodni, alkalmazkodni” – összegzi Németh Anita.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display