A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

COMEC ITALIA – A hónap alkalmazása

Január: Digitális nyomtatási különlegességek

2018 óta a Comec Italia – az egyik fő beszállítónk – a Xaar csoporthoz tartozó amerikai EPS Engineered Printing Solutions vállalat digitális tintasugaras nyomtatógépeinek európai és törökországi forgalmazója.

Ezek az ipari felhasználásra szánt gépek nagy felbontású, négyszínes nyomtatási eljárással képesek sík-, hengeres-, vagy akár kúpos tárgyak megnyomtatásra, tiszta és gyors módon, az azonnal száradó UV LED inkjet festékeknek köszönhetően.

A digitális nyomtató kínálat síkágyas változatai egyaránt ideálisak reklámdekorációs nyomtatási célokhoz (promóciós tárgyak, díjak, kártyák, mobiltelefontokok, írószerek) és ipari alkalmazási területekhez (autóipar, orvostechnika, kozmetikai ipar, szerszám gyártás, háztartási gépek gyártása, stb.). Drop on demand piezoelektromos fejeik nagy, akár 1200 DPI felbontásban nyomtatnak azonnal száradó UV-LED festékekkel CMYK színekkel és fehérrel, igény szerint előkezelővel kiegészítve. A nyomtatóba szerelt 2 UV-lámpa lehetővé teszi a kétirányú nyomtatást, amely nagy jelentőséggel bír az elérhető sebesség tekintetében. A RIP szoftver lehetővé teszi a fájlfeltöltést és az összes művelet vezérlését, beleértve a változó adatok nyomtatását is. A feladatváltások gyorsak és tiszták.

A rotációs modellek hengeres és kúpos tárgyak, például palackok, poharak, flakonok stb. nagy felbontású, precíz és gyors nyomtatására alkalmasak, a síkágyas gépekhez hasonlóan azonnal száradó UV festékekkel működtetve. Ezt a géptípust – ellentétben a piacon elérhető más megoldásokkal – kifejezetten rotációs nyomtatásra tervezték, nem csupán egy hagyományos, síkágyas berendezéshez adott tartozék hozzáadásának eredménye. Minden egyes paramétert és minden egyes mozgást kifejezetten erre az alkalmazi módra terveztek és ez jól látszik a nyomtatott végeredményen is.

Ha többet szeretnél megtudni ezekről a nyomtatási lehetőségekről: https://csh.hu/ajanlatkeres/digitalisnyomtatashoz/

- Hirdetés -

Sign&Display