A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: A kiállításon való részvétel a márkát erősíti

A Colorposter Kft. digitális inkjet technológiára épülő nagy- és kisformátumú nyomtatók és az ezekhez tartozó festékek forgalmazására specializálódott. A vállalat uv-, textil-, ecosolvent-, DTG-, DTF-megoldásokban nyújt magas minőségű termékeket és szolgáltatást. Neves, a piacon már jól ismert márkát képviselnek, mint a HandTop, APEX, D.gen és Nazdar. Minden általuk forgalmazott termék esetében közvetlen gyártói háttérrel rendelkeznek, s kiváló szakmai szervizszolgáltatással támogatják partnereiket. A SignExpo – PPDexpo kiállításon Kubovics László, a Colorposter Kft. ügyvezetője mutatta be a vállalatot.

„Hagyományosan az UV-nyomtatók forgalmazása a fő profilunk, de 2021-től a DTF, a fóliatranszfer- nyomtatás is nagy szerepet kap portfóliónkban. Ez a technológia rendkívül fontos lehet a jövőben, ugyanis a szitanyomás digitális megfelelője. A forgalmazott berendezéseink esetében mindig arra törekszünk, hogy műszaki tartalomban komoly potenciált nyújtson. A kiállítást követően nyílt napokon fogjuk bemutatni a széleskörű termékpalettánkat” – mondta Kubovics László.

A vállalat által forgalmazott márkák egyik zászlóshajója a HandTop, amely költséghatékony üzemelést, illetve magas minőséget képvisel. Mindemellett a termelékenysége sem marad el a versenytársak gépeitől ebben a kategóriában, akár napi 8-10 órás üzemidő alatt is képes lépést tartani a felmerülő igényekkel. Az egyik fő előny, hogy a folyamatok paraméterezhetők, a felhasználók számára testre szabhatók az adott viszonyokhoz igazítva.

„Egy kiállításon való részvétel a brandet erősíti. Ekkor megfogalmazhatók a vállalattal kapcsolatos konkrét vélemények. Amellett, hogy az ügyfelek realizálják a létezést, képet alkothatnak arról, milyen gépeket biztosítunk, hogyan állunk hozzá a felmerülő igényeikhez. A mi márkánkat tovább erősítette, hogy a HandTop kereskedelmi igazgatója meglátogatta a kiállítást, és támogatott bennünket a jelenlétével” – emelte ki Kubovics László.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display