A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SIGN & PRINT 2022: Signdepot nyílt nap és vevőtalálkozó

2022. október 14. péntek - Jászberény, 5100, Szatmári Rendezvényház

Rengeteg látogató, kiváló hangulat! Ez jellemezte a Signdepot nyílt napját 2018-ban. Sok újdonságot mutattunk be, egyedi akciókkal készültünk és a látogatók testközelből szerezhettek tapasztalatot a forgalmazott gépeinkkel. Kiemelt cél volt a vevőtalálkozó is, melyhez kellemes hangulatot, finom ételeket és italokat biztosítottunk.

Az elmúlt 4 év számtalan kihívás elé állította a vállalkozásokat (koronavírus-válság, háború, infláció, stb.). Leginkább a változó piaci helyzetekhez való alkalmazkodás jelentette és jelenti továbbra is a kiutat a válságos időszakokból. A dinamizmus, az előre mutató tervek, célok, valamint az okos költségcsökkentés segíthetnek felpörgetni az üzletet és kilábalni a megrekedt gazdasági állapotból.

Ezért is választottuk az idei év Sign & Print nap mottójául a következő gondolatot:

„Maradj lendületben!”

Mivel készülünk az őszi nyílt napunkra?

 • Fókuszban a Ricoh pólónyomtatók és tekercses latex nyomtatók latex nyomtatók.
 • Bemutatjuk az új, beszáradásmentes 2in1 DTG-DTF pólónyomtatót!
  A DTG Q1 Hybrid DTG + DTF pólónyomtatóval végre elfelejtheted a fehér festéket tartalmazó tintasugaras nyomtatók karbantartási problémáit! Az új A.I.R technológia segítségével nincs többé fehér festék beszáradás. A nyílt napunkon minden kérdésedre választ találsz!
 • Szublimáció és textil transzfer.
  Ha szublimációs transzfer nyomtatás, akkor Signdepot! Már több mint 17 éve!
  A nyílt napunkon bemutatjuk, hogy mivel segítjük a vállalkozásodat az infláció időszaka alatt: Új, profi minőségű szublimációs festéket és transzferpapírokat vezetünk be, melyek jobbak és olcsóbbak lettek a jelenleg elérhető termékeinktől.
 • Ipari szint, nagyobb volumen gyártásához: Tekercses ipari DTF rendszerek csak a nyílt napon érvényes akcióval!
 • További vágógépek, lézergravírozógépek és UV tárgynyomtató kerül bemutatásra.

A belépés ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött és csak a szakmai rendezvényhez kapcsolódó cégek számára lehetséges maximum 2 főig. A regisztrációs jelentkezés elbírálása egyedileg történik.

Regisztrálj és tarts velünk egy vidám hangulatú, informatív és élménydús napra, ahol minden szakmai kérdésre választ kaphatsz. Személyesen tesztelheted a gépeinket és megoszthatod a többi ügyfelünkkel is a tapasztalataidat, kapcsolatokat alakíthatsz ki! Egyedi kedvezményekkel, értékes tombolanyereményekkel készülünk és egy látványos show is vár Rád!

Találkozzunk október 14-én, pénteken a SIGN & PRINT 2022 eseményen!

További információ és regisztráció: https://www.signandprint.hu/

- Hirdetés -

Sign&Display