A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Sign&Print szakmai nyílt nap a Signdepot Europe Kft-nél

Gyorsabb, az ipari megoldásokhoz közelibb gépeket, illetve már meglévő ügyfeleik számára saját fejlesztésben gyártott szublimációs szoftvert és megoldásokat mutattak be a Signdepot szeptemberi nyílt napján. A nyílt nap célja és indíttatása volt, hogy a gyorsabb működés lehetőségét kínálják fel ügyfeleiknek, akik egyértelműen nyitottak voltak erre az üzenetre, ugyanis majdnem 180-an utaztak el Jászberénybe a Sign&Print nyílt napra. A rendezvényen máshol nem publikált akciós árakat is kínáltak partnereiknek, tehát bánhatják azok, akik idén nem jöttek el!

A Signdepotnál tudják, hogy sikeres vállalkozást felépíteni csak elégedett ügyfelekkel lehet.
A vásárlóikkal mindig komplexen, hosszú távon terveznek, ezért náluk valóban mindig az Ügyfél az első! Fontos számukra a megfelelő tanácsadás már a vásárlás előtt is: Csak olyan rendszert ajánlanak ügyfeleiknek, mely a legoptimálisabb megoldást nyújtja. Büszkék rá, hogy ügyfeleik nagy része visszatér és tanácsukat kéri egy következő fejlesztés előtt is. A Signdepot 2005-ös alapítása óta folyamatosan törekszik a fejlődésre, nagy energiát fektetnek a legjobb ár/értékű termékek felkutatására. Szervizes munkatársaik folyamatos szakmai továbbképzéssel, valamint széleskörű szakmai ismerettel naprakészen, mindig a tudásuk legjavát adják a vásárlás utáni támogatásnál.

Mivel készültek erre a napra?

Olyan új nyomtatókat és utófeldolgozó gépeket mutattak be, amelyekkel a résztvevők vagy előnyt szerezhetnek a versenytársaikhoz képest, vagy új piacra törhetnek be, alacsony beruházással.

SubliDraw – a saját fejlesztésű szoftver

A Signdepot partneri körében nagyon népszerűek a fényképes ajándéktárgy készítő termékek – rengetegen vásárolnak tőlük hőpréseket, nyomtatókat, papírokat, festékeket, és mindezek komplett rendszereit. Felhasználó partnereik igényeit és visszajelzéseit meghallgatva egy hosszas fejlesztési folyamat eredményeként a piacra hoztak egy speciálisan a szublimációs nyomtatásra megalkotott szoftvert, amelyben néhány egyszerű lépésben nyomtathatunk ajándéktárgyakat.
A szoftver használata nagyon egyszerű. Ráadásul interneten keresztül folyamatos kapcsolatban van a Signdepot szerverével, ami azért előnyös, mert a cég munkatársai napi szinten frissítik a nyomtatásra elérhető sablonok tárát. Ha például megjelenik egy új telefon tok a piacon, azt azonnal felviszik a rendszerbe. A felhasználó egyszerűen behúzza a sablont a saját szoftverébe és máris képes nyomtatni erre az új termékre is. A szoftver három verzióban érhető el:
Az ingyenes Próba verzióban egyszerűen tesztelhető a termék, de a nyomatok vízjelesek, így termék nyomtatására nem alkalmas.
Az olcsón, 40.000 Ft-ért elérhető Basic verziót egy nyomtatóhoz használhatjuk. Ebben a változatban nincs költség kalkuláció, amivel kiszámolhatnánk a gyártásra kerülő termék bekerülési költségét. A/4 és A/3 méretű felületeket nyomtathatunk vele. A Signdepot által feltöltött sablonokat tartalmazza.
A Pro Verzió már 4 nyomtató kezelésére alkalmas. Szélesformátumú nyomtatókat is képes kezelni. Tartalmazza a költségkalkuláció lehetőségét és természetesen a Signdepot sablonokat.
A szoftver egy pendrive-ról egyszerűen telepíthető. Egyszeri díján kívül nincs további havi előfizetési díja. A frissítéseket interneten keresztül automatikusan kezeli.
A SubliDraw használatával a fényképes ajándéktárgy nyomtatási feladatok
sokkal egyszerűbbek és gyorsabban elvégezhetők. Ezzel a megoldással nem szükséges bonyolult grafikai szoftverek ismerete és megvásárlása.

Gyárts könnyedén, avagy Üdvözlet a DTG Digital világában!

A DTG Digital márkanév nagyon célratörő, hiszen ugyanazt a DTG rövidítést használja, amely a Direct To Grament, azaz a direkt textil nyomtatási technológiát fémjelzi. A 2005ben alapított cég immár teljes Európában elérhető, nyomtatóikból több mint 8.000 darabot értékesítettek, ami jól jelzi, mennyire kiforrott technológiáról van szó. Bakó Richárd előadásában elmondta, a DTG Digital ugyanúgy az Impression Technology Europe cégcsoport része, mint a szintén a Signdepot kínálatában elérhető Compress UV nyomtatók, illetve a címke vágó rendszereket gyártó Eclipse. A DTG Digital fontos célkitűzése, hogy új fejlesztéseikkel forradalmasítsák a textilnyomtatást.

A Signdepot kínálatában az alábbi DTG Digital készülékek érhetők el:

M2: 2 különálló tálcával. Teljes felület– 60x43cm CMYK + Fehér (vagy Dual CMYK) konfigurációban
M4: 4 különálló tálcával. Teljes méret – 1.2m x 60cm CMYK + Fehér (vagy Dual CMYK) konfigurációban Az M4 készülék 4 különálló tálcájának köszönhetően egyszerre akár 4 póló nyomtatására is alkalmas!
M6: Teljes méret – 1.15m x 75cm – 3 tálca (4-2-1 rendszer) CMYK + Fehér (vagy Dual CMYK) konfigurációban Az M6 nyomtató 12 x A4 nyomat, vagy 6x A3 vagy 3 nagyobb nyomat egyidőben történő elkészítésére alkalmas.
QM8: 300+ póló óránként 2 x 4 CMYK / 8 szín konfiguráció Teljes nyomtatható méret: 1900 x 650mm

Gyors nyomtatásra, és fehér alapanyagokra tervezve

A fentiekből jól látszik, hogy a DTG Digital kínálatában elérhető olyan készülék, amely belépő szintű termelést biztosít, kisebb vállalkozások számára, illetve ipari szintű termelést biztosító készülék egyaránt.
A DTG Digital nagy előnye, hogy rendszereiket rugalmasan építik fel annak érdekében, hogy felhasználóiknak a legnagyobb mozgásteret biztosítsák. Éppen ezért gépeikhez számos olyan kiegészítőt is kínálnak, amelyek megkönnyítik a termelést.

Ilyen kiegészítők:

– A könnyen és egyszerűen cserélhető tálca méretek.
– A festék előkezeléshez szükséges hőprést, amelyből nagyobb termeléshez legalább 2 szükséges.
– EZ Treat Pro / Junior előkezelő gépek 2 vagy 4 fúvókával, a festékszóró pisztoly helyettesítésére, ipari mennyiségű termelés esetén.
– Hő Csatornák – Hőprések helyettesítésére – ipari mennyiségű termelés esetén.

A DTG Digital gépekhez a Kothari Print Pro RIP szoftvert ajánlják, amely egyszerűen kezelhető, sablonokkal dolgozó RIP szoftver – használatával szimplán behúzzuk a nyomtatandó fájlt, és már nyomtatunk is!
A nyomtatókhoz a DTG Tex DP Festékek biztosítják pamutgazdag textilekhez. A P30i típusnévvel elérhető új festékkel nyomtathatunk 100% poliészter anyagokra és kevert szövetekre egyaránt.
Fontos megemlíteni, hogy probléma esetén számíthatunk a megbízható és rugalmas szerviz szolgáltatásra és vásárlás utáni támogatásra – Emailben / WhatsApp / Skype platformokon, vagy személyesen egyaránt.
A DTG Digital nyomtatók felhasználási területe szinte végtelen a babaruháktól a pulóvereken át a sportruhákig, de nyomtathatunk velük bőr, farmer anyagokat, táskákat éppúgy, mint munkaruhákat.
A DTG Digital folyamatos elkötelezettje termékeik fejlesztésének. E törekvések eredményei:
– WIMS – Fehér festék keverő rendszer, mely folyamatos keverés mellett meggátolja a nehezebb fehér festékrészecskék lerakódását.
– ONE PASS FAST – Fehér es CMYK színek egyidejű nyomtatása – 50%-kal gyorsabb nyomtatás kiváló színekkel
– Egyszerű beállítás a RIP szoftveren belül.
– TexLoc™ Változtatható tálcák, melyekkel többféle variációt használhatunk.
– ACPC (aktív nyomtatófej ütközés védelem). A tálca, és alapanyag magasságát nyomtatás közben egy szenzor figyeli, amely veszélyes magasság esetén növeli a tálca és a fej közti távolságot.
– IQ Interweave hullámos passzus – a csíkos nyomtatás ellenszere.
– Positioning Encoding Protection – Egy megfelelő pozícióban álló ventilátor segítségével a szálló festék nem rakódik le az enkóder szalagra.
– Cserélhető tálca rendszer– Egy egyedi rendszer, amely segíti a többfajta méretű textilek nyomtatását.

Signdepot készletén elérhető DTG Digital és egyéb gépek esetében vállalják a gépek helyszíni beüzemelését, és kezelésük betanítását. Kopóalkatrészeket saját raktárkészletükről képesek cserélni, és a vásárlás követően folyamatos támogatást biztosítanak partnereiknek.

Compress UV LED technológia

Csábíts el új vásárlókat, vagy oldj meg eddigi problémákat az alábbi géppel!
A Compress UV LED technológia egy vadonatúj asztali tálcás nyomtató, ami elhozza a költséghatékony tintasugaras színes UV nyomtatást a gyártási területekre, megannyi felületre. A Compress iUV-600s megadja a szabadságot hogy bármit, bármikor, bármire nyomtathassunk. Legyen akár üveg, fém, műanyag, fa, plexi stb. Akár rugalmas alapanyagokra is nyomtathatunk, mint textil, illetve bőr, ezzel új lehetőségek nyílnak a piacon. A Compress iUV-600s rugalmasságának köszönhetően kevesebb hulladék, kevesebb készlet, gyorsított gyártási folyamat, és szín nyomtatása lehetséges többféle alapanyagra, többféle módon. Speciális nyomdai vállalkozások az UV technológiát kifejezetten szeretik használni, akár épületek megvilágítható tábláin, és vészkijáratok Braille írással nyomott tábláin is. A Compress UV nyomtatási rendszer segítségével akár kisebb garázs cégek is nyomhatnak neves márkáknak csomagolásokat, vagy akár cimkéket is amelyek egyedi dombornyomással, vagy 3D effektekkel rendelkeznek.

Compress – Többre képes, mint gondolnánk! Avagy a Compress UV nyomtatók által kínált megoldások:

– Kétirányú nyomtatás: Fontos kiemelni, mert kategóriájában kiemelkedő tulajdonságnak számít.
– IQ Interweave nyomtatás: Hullámos passzus nyomtatás.
– Opcionális Tekercstartó: A nyomtatóhoz opcionálisan rendelhető tekercstartó szerkezet, amellyel tekercses anyagok félautomata adagolását tehetjük lehetővé.
– Akár 30 cm magas tárgy nyomtatása!
– Állítható erősségű dupla UV LED lámpa.

A Signdepot-nál arra is gondoltak, hogy megmutassák, az Európai Uniós források és pályázatok kimerülése után mely más finanszírozási megoldások segíthetnek a cégek fejlődésében.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display