A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Roland TrueVIS nyomtatókhoz adott ki új tintasorozatot a Nazdar

A Nazdar 205-ös sorozatú tinták színazonos, kémiailag kompatibilis alternatívát kínálnak a TrueVIS TR2 tintákat igénylő Roland TrueVIS SG2 és VG2 sorozatú nyomtatók számára. Az elsősorban vízbázisú és oldószeralapú, széles formátumú digitális tintasugaras UV-nyomtatókat vagy szitanyomókat ellátó Nazdar eleve a flexo tinták vezető gyártója, és a 205-ös termékskála bevezetésével alighanem tovább fogja erősíteni a globális szerepét.

A plug-and-play tulajdonságokkal és folytonos nagy sebességű nyomtatási teljesítménnyel dolgozó felhasználók egyszerűen lecserélhetik az eredeti tintát a Nazdar új termékeire, mégsem fognak különösebb eltérést észrevenni ahhoz a teljesítményhez képest, amit a nyomtató gyári festékeitől (OEM) megszoktak. Hatásos, élénk színvilágú végeredményt kapnak – ráadásul jelentős szaghatások nélkül, így önmagában a gyártási folyamat szellőztetést sem igényel.

A Nazdar 205 sorozat tintái a CMYK színeiben, valamint világos cián, világos bíbor és világos fekete színekben kaphatók. Gyakorlatilag bármely rendszeresen használt grafikai hordozóval, így például transzparensekkel, rugalmas és nyomásérzékeny vinilekkel, kék hátlapokkal és hátoldalas hálókkal is kitűnően alkalmazhatók.

„Az új Nazdar 205 tinták konzisztens és megbízható nyomtatási teljesítményt biztosítanak, még nagy sebességű nyomtatási módok esetén is” – állítja Stephen Woodall, a Nazdar Ink Technologies vízbázisú és oldószeres megoldásokkal foglalkozó ágazatvezetője. „A 205-ös sorozat teljesítménye megegyezik az eredeti OEM tintákéval, vagy még jobb is azoknál” – fűzte hozzá.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display