A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

QR-kód mesél a Nazdar termékeiről

A tintaspecialista új, teljesebb tájékoztatást nyújt minden egyes termékéről azzal, hogy QR-kódos címkét helyez el a csomagoláson – fedezte fel a Sign of the Times. A felhasználók kulcsfontosságú információk birtokába juthatnak egyetlen gyors szkenneléssel, ami után minden lényeges adat a szemük elé tárul – arról az adott anyagról, amit éppen kézbe vettek. Ez nemcsak a vásárlás során segíthet, hanem a műhelyben is, amikor a készülő termékhez illő, specifikus tintát keresik a polcon.

A kódok elsősorban technikai információkat jelenítenek meg a mobilunk kijelzőjén – a szubsztrát típusáról és arról, hogy milyen termékek gyártásához ajánlott, vagy hogyan kell felbontás után tárolni. A megnyitott oldalon hasznos tippek szintén megjelennek, ahogy tájékoztatók is, például biztonsági és törvényi előírásokról.

- Hirdetés -

„Ezek az információk eleve fent vannak az online felületeinken, de direkt ráirányítás nélkül eltartott egy darabig, mire a felhasználók megtalálták, viszont a QR-kódokkal azonnal elérhetővé válnak”  – magyarázta az újítás lényegét Bruce Ridge technikai igazgató. „A tintáink legjavához rögtön lehívható az információs lap, a használati útmutató és a színkártya. Ez nagyban segíti a végfelhasználóink munkáját.”

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display