A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ricoh – „Bármit a nyomdaiparról” szakmai podcast sorozat

A Ricoh UK partneri visszajelzések alapján elindította podcast-ját, amely szakmai ismereteket, tippeket és fontos trendeket elemez a nyomdaipar szereplői számára marketing szakemberektől. A sorozat célja a nyomdaipari cégek kínálatának frissítése. Minden részben egy interjút hallhatunk, kiemelkedő iparági szaktekintélyektől.

A podcast házigazdája Simon Isaacs, a Ricoh UK értékesítési igazgatója, aki az ’Anything in print’ webinárium sorozat sikerére alapozva indította el az új tartalmat. A podcast platformja azt a célt szolgálja, hogy továbbra is bátorítsa a nyomdaipar szereplőit az összefogásra, és együttesen egy erőteljes fellépésre a jelen bizonytalan időkben. Minden epizódban Isaacs készít interjút szakértőkkel olyan kisebbtől a komolyabb kérdésekről, amelyek aktualitással bírnak és segítenek felépíteni a legjobb szolgáltatást a koronavírus által okozott üzleti hanyatlás megfordítására.

A hallgatók az alábbi szakértők véleményét ismerhetik meg:

  • Első epizód: „Miből áll a 2021-es éves terve?” A beszélgetőpartner Tim Cox a vpress ügyvezető igazgatója
  • Második epizód: „Finanszírozási megoldások 2021-ben” A beszélgetőpartner Mark Nelson, a Compass Business Finance igazgatója
  • Harmadik epizód: „Nyomdai termékek értékesítése 2021-ben – minden a cég bemutatásán múlik” Beszélgetőpartner: Lucy Swanson, a Nutshell Creative Marketing ügyvezető igazgatója.

A fenti három podcast epizód már elérhető. A podcast elérhető a Ricoh AIP sorozat hub oldalán, illetve Apple Podcast-on és Spotify-on.

Forrás: https://tools.ricoh.co.uk/anything-in-print-webinar-series

- Hirdetés -

Sign&Display