A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Ricoh az új Ricoh Pro™ VC70000e-vel bővíti az ofszet és digitális nyomtatás üzleti lehetőségeit

A legújabb tintasugaras innovációk lehetővé teszik a nyomdaipari cégek számára, hogy leküzdjék a munkaerőhiányt és új lehetőségeket hozzanak létre

A Ricoh bemutatta a teljesen automatizált, sokoldalú Ricoh Pro VC70000e nagy sebességű ipari tintasugaras nyomdagépet, amellyel a nyomdaipari cégeket támogatja az új megrendelők és lehetőségek bevonzásában. A nagy teljesítményű, tekercses adagolású nyomdagép kivételesen jó minőségű, személyre szabott marketing, direkt mail és könyvkiadási lehetőségeket és alkalmazásokat kínál.

A Ricoh díjnyertes tekercses adagolású portfóliójának legújabb modellje jelentős fejlesztésekkel büszkélkedhet a hardver, a szoftver és a munkafolyamatok vezérlése terén. Támogatja a termelékenység és a minőség javítását, valamint az analóg gyártás digitálisra való átállását.

A munkaerőhiány általános probléma a nyomdaiparban. A Ricoh élen jár az automatizált eszközök fejlesztésében, amelyek nagymértékben leegyszerűsíthetik a termelést. A Ricoh Pro VC70000e szoftveres fejlesztései közé tartoznak a gyártás automatizálására szolgáló eszközök, valamint a Ricoh Pro Scanner Option és a RICOH Supervisor™. A Ricoh Automation Suite a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML) előnyeit egyesíti, hogy egyszerűsítse a működést, több és jobb visszajelzéseket adjon, amelyre az üzleti döntések alapozhatók. Ezek az alkalmazások közvetlenül az ügyfelek munkafolyamataiból gyűjthetnek információkat, hogy növeljék a pontosságot és a hatékonyságot a termelésben, és felfedezzék az intelligensebb működést lehetővé tevő mintákat. A visszacsatolás folyamatos, ami a pontosabb és hatékonyabb munkafolyamatoknak köszönhetően segíti a nyomdaipari szolgáltatókat abban, hogy még szorosabb kapcsolatot építsenek ki ügyfeleikkel.

A német Sattler Media Group, a nyomtatásra és postázásra specializálódott német cég az elsők között volt a Ricoh ügyfelei között, akiknél a Ricoh Pro Scanner Optiont beépített AI és gépi tanulási funkciókkal telepítették.

Christian Haneke, az innováció és megoldásokért felelős menedzser elmondta: „A megoldás lehetővé teszi számunkra, hogy a nyomtatási szabályokat a gyártási folyamat bármely pontján dokumentálhassuk magunk vagy ügyfeleink számára, és optimális minőséget tartsunk fenn. Emellett segít a beállítási idők minimalizálásában és a Ricoh Pro VC70000 általános rendelkezésre állásának javításában is.”

A kiváló minőségű nyomatokat a Pro VC70000e esetében a Ricoh szabadalmaztatott nyomtatási technológiája biztosítja. Az opcionális eljárás a tintasugaras nyomtatásra alkalmas alkalmazások körét bővíti, mivel tovább javítja az általános nyomtatási minőséget élesebb részletekkel és élénkebb színekkel. Ráadásul egy olyan időszakban, amikor a hordozóanyag-választék a globális hiány miatt korlátozott, a nyomdagép szabványosított nyomtatási felület létrehozására való képessége biztosítja, hogy még több alapanyagon érhetők el kiváló eredmények. A szöveg és a vékonyvonalas grafika is élesebbé vált az új nyomtatófej-fejlesztéseknek köszönhetően.

A Pro VC70000e-re történő frissítés és fejlesztés megoldható a már telepített Pro™ VC70000 modellek esetében is. Ez csökkenti a korlátokat és költségeket azon nyomdaipari szolgáltatók számára, amelyek bővíteni szeretnék a portfoliójukat. Az újabb fejlesztés a Ricoh ügyfeleitől kapott visszajelzések közvetlen eredménye.

Eef de Ridder, a Ricoh Europe grafikus kommunikációért felelős alelnöke, kommentálja: „A Pro VC70000e segít az ügyfeleknek automatizálni a termelésüket, valamint leküzdeni a papírellátás hiányából adódó kihívásokat. Az eredeti Pro VC70000 szabadalmaztatott szárítótechnológiája új lehetőségeket nyitott meg a tekercses adagolású tintasugaras nyomtatás terén, és ez az új modell a következő fázisa a folyamatos fejlődésünknek, hogy a legjobb tintasugaras innovációt nyújtsuk ügyfeleleink számára. Ez az egyedülálló platform új üzleti lehetőségek előtt nyit ajtókat, mivel a folyamatos termelést, új szintre emelt nyomtatási minőséggel teszi lehetővé.”

A Pro VC70000e már kapható az EMEA-régióban.

További információkért látogasson el a www.ricoh.hu weboldalra. 

- Hirdetés -

Sign&Display