A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A spanyol grafikai specialista a következő lépést teszi meg szolgáltatásainak fejlődésében

A Tórculo folytatja a digitális átalakulást Spanyolország első Ricoh Pro™ VC70000 digitális színes, tekercses adagolású nyomdagépével

A spanyol Tórculo grafikai kommunikációs specialista az ország első nagysebességű Ricoh Pro VC70000 színes, tekercses adagolású tintasugaras nyomdagépébe történő beruházással megtette a következő lépést szolgálta­tásai fejlesztésében.

A 40 évvel ezelőtt alapított vállalkozás azért választot­ta a Pro VC70000-at, hogy bővítse célpiacait, szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtson jelenlegi ügyfeleinek, és csökkentse az árérzékeny könyvnyomtatás költ­ségeit. A lépés emellett javítja a vállalat gyártási folya­matait és fejleszti kereskedelmi szolgáltatási kínálatát. A Pro VC70000 lehetővé teszi a Tórculo számára, hogy alkalmazkodjon a felgyorsuló kulcsfontosságú piaci trendekhez, beleértve a kisebb példányszámokat és a szorosabb határidőket, miközben támogatja a telje­sen automatizált munkafolyamatokat, hogy segítse a kiadókat portfoliójuk kezelésében és az utánnyomá­sok megrendelésében. A Tórculo emellett megbízható eszközre támaszkodhat mostantól, hogy aktualizálja ajánlatait, hogy új üzleteket szerezzen a kulcsfontos­ságú célpiacokon, például a könyvkiadás és a kereske­delmi nyomtatás területén.

Jacobo Bermejo, a Tórculo elnöke szerint a nyomda­gép úttörő technológiák kombinációja, beleértve az ofszet nyomtatáshoz közeli minőséget, a nagy terme­lékenységet mind a bevonatos, mind a bevonat nél­küli papírokon, (alapozó) primer réteg nélkül, vala­mint a maximális hatékonyság érdekében az azonos típusú munkák kötegelt, együttes feldolgozásának ké­pességét. A cég igénybe vette emellett az EDGE prog­ram, a Ricoh üzletfejlesztési tanácsadó szolgáltatásá­nak segítségét.

Az elnök Úr szerint: „A piac gyorsabb, kisebb sorozat­számú, variálható és testre szabható gyártást igényel. Ezek az elvárások a digitális nyomtatás erősségeivel szolgálhatóak ki. A technológia rövid idő alatt sokat fej­lődött, és ma már megfelel az igényeinknek. A Ricoh Pro VC70000 egyedülálló a mai piacon, mivel képes az ofszet- és a bevonatos papírral egyaránt dolgozni, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy az alkalmazások nagyobb választékát nyújtsuk. Olyan piaci területeket is meg tudunk szólítani, amelyek eddig nagyon nehe­zen vagy nehezen voltak elérhetőek. A Ricoh elköte­lezettsége is lenyűgözött bennünket. Értékesítési és marketing csapatunk már dolgozik a Ricoh-val egy fejlesztési programon, hogy biztosítsuk a beruházás nyújtotta lehetőségek maximális kihasználását.”

A beruházás eredményeképp a Pro VC70000 egy öt színes Ricoh Pro™ C7200x digitális íves nyomdagép­hez csatlakozik, a rendkívül rövid határidejű munkákat elkészítését biztosítva. Jacobo hozzáteszi: „Partnert ke­restünk, és a Ricoh nagyon megbízhatónak és elköte­lezettnek bizonyult, nemcsak technológiai szempont­ból, hanem az üzletfejlesztés területén is. Ez nagyon fontos számunkra, mivel ez egy olyan közepes méretű vállalat számára, mint a Tórculo, hatalmas beruházás. A Ricoh megérti ezt, és nemcsak technológiát, hanem tudásmegosztást és támogatást is nyújt számos terü­leten, mint például az értékesítés, a kommunikáció, a célzás, a munkafolyamatok és így tovább. A Ricoh csa­pata megerősítette a mi csapatunkat. „

Sander Sondaal, a Ricoh Europe Graphic Communica­tions Group-jának értékesítési igazgatója hozzáfűzte: „A Tórculo lelkesen fogadja az átalakulást és az új pi­aci lehetőségeket, különösen a könyvnyomtatásban, ahol a példányszámok egyre változatosabbak. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Ricoh-t és a Pro VC70000-at a jövőbeni fejlődés alapvető elemeként azonosították. Ez az ügyfelek növekedése iránti elkötelezettségünk bizonyítéka, mind az általunk kínált rendszerek és megoldások, mind pedig az általunk nyújtott támoga­tás tekintetében.”

ricoh.hu

- Hirdetés -

Sign&Display