A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Próbáld ki a csúcskategóriás DTF nyomtatókat!

A DTF technológia alkalmazása óriásit ugrott az elmúlt években, az egyik legnépszerűbb eljárásnak számít, ugyanis versenyképes alternatívája a szitanyomásnak. A Colorposter Kft. digitális inkjet technológiára épülő nagy- és kisformátumú nyomtatók és az ezekhez tartozó festékek forgalmazására specializálódott. A vállalat UV, textil-, ecosolvent, DTG, DTF megoldásokban nyújt magas minőségű termékeket és szolgáltatást.  Minden általuk forgalmazott termék esetében közvetlen gyártói háttérrel rendelkeznek, s kiváló szakmai szervizszolgáltatással támogatják partnereiket.

Az XT400 DTF nyomtató nagy teljesítményű, minőségi termék. A jobb helykihasználás érdekében a nyomtató a rázó-porzó egységen helyezkedik el. Két darab Epson i3200-as nyomtatófejjel, 370 mm max. nyomatszéleséggel, érintőképernyős kezelőpanellel, vákuumleszívásos transzporterszalaggal, dupla szárítóegységgel, felcsévélővel rendelkezik. A fogyóanyagokhoz OEKO-TEX bizonyítványt ad a Colorposter. Nagy teljesítményű aktívszenes elszívóval és RIP szoftverrel szállítják. A használathoz mindenképp ajánlott párásító használata! A Colorposter által javasolt párásítók normál csapvízzel üzemelnek, ám ultrahangos párásítóba kizárólag desztillált víz tölthető.

 

Az XT400s DTF nyomtató rendszer főleg azoknak a felhasználóknak javasolt, akik kis helyigényű berendezést keresnek, magas produktivitás mellett (4 négyzetméter/óra/6 pass, a legjobb nyomtatási minőség mellett). A telepítési felület mindösszesen 2 négyzetméter. A 400 mm nyomtatási szélesség (a fólia szélesség miatt 370 mm a valós nyomtatási szélesség) nem okoz kompro-misszumot a szokásos 300 mm nyomatszélességű berendezésekhez képest. Rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező berendezés.

Az XT650 DTF nyomtató szintén két darab Epson i3200-as nyomtatófejjel, a rázó-porzó egység érintőképernyős kezelőpanellel (a mechanikus kapcsolók a ragasztóportól könnyen meghibásodhatnak), vákuumleszívásos transz-porterszalaggal, nagy teljesítményű infra szárítóegységgel, felcsévélővel rendelkezik. A nyomtató-fejen infrafűtés található a jobb festékszáradás és a festékkeveredés megakadályozása érdekében. A szárító automata ragasztóadagolást biztosít, és hogy a porkimaradást elkerülje, méri a ragasztó súlyát a filmen. A fogyóanyagokhoz szintén OEKO-TEX bizonyítványt ad a Colorposter, illetve nagy teljesítményű aktívszenes elszívóval és RIP szoftverrel szállítják a rendszert.

PANTON 64%-ban
Az új nyolcszínes RS Transfer PRO 650T DTF nyomtató  a legbővebb színterjedelmet biztosítja a piacon a PANTON színskála 64%-os megjelenítésével.

A Colorposter bemutatótermében akár hozott anyagon is kipróbálhatod a korszerű berendezések működését. A gombra kattintva jelentkezhetsz tesztelésre!

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTS IDE!

- Hirdetés -

Sign&Display