A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

PrintFactory – Durst együttműködés

A PrintFactory kiemelt partneri együttműködést jelentett be a Durst-el, melynek keretében a nyomdagép gyártó a PrintFactory API alkalmazásprogramozási felületét kínálja majd ügyfelei számára, bármely összetett nyomdai környezetben kiváló munkafolyamat szoftverként.

A Durst hírnevét a digitális szélesformátumú nyomtatás területén bemutatott technológiai újításaival alapozta meg. A márka legfontosabb sarokkövei a minőség és a megbízhatóság. A ’Pixel to output’ stratégiája alapján a Durst olyan szoftvermegoldásokkal bővítette ki kínálatát, amelyekkel komplett megoldást kínál a nyomdák számára, aminek használatával a képanyagtól egészen a kész nyomatig egy folyamatban tudnak dolgozni.

A PrintFactory színmenedzsment technológiája, és nagy sebességű, XML központú RIP szoftvere egyre szélesebb felhasználói réteg számára biztosítja a Durst gépek által kínált előnyöket.

A PrintFactory RIP alapú szoftvere számos különféle gyártó egyedi környezetét kapcsolja össze zökkenőmentesen. A munkafolyamat szoftver több mint 2.000 különféle nyomtató és vágógép típust támogat, és szerkesztő, kalibráló, illetve prémium layout eszközt kínál az alkalmazásprogramozási felületbe integrált RIP mellett.

Erik Strik a PrintFactory-t működtető Aurelon ügyvezetője elmondta: „Ez az együttműködés kiváló visszajelzés számunkra, amely igazolja, hogy a színminőség általi elkötelezettségünk a megfelelő szakmai irány.” A PrintFactory VISU colour engine-jével, amely része a munkafolyamatnak, a Durst gépkezelők biztosak lehetnek abban, hogy nem csupán a színegyezőség elérésére fordított idejük csökken, de ezzel egyidőben festék és alapanyag költségeik is.

Michael Deflorian, a Durst Professional Services üzletfejlesztései menedzsere így nyilatkozott: “Olyan munkafolyamat alapú szoftvert kerestünk, amely erőteljes, skálázható alkalmazásprogramozási felülettel rendelkezik, és egyúttal lehetővé teszi a Durst felhasználók számára, hogy további gyártók nyomtatóit is vezéreljék egyazon szoftverrel – mindez nem csupán egy kifinomult munkafolyamatról szól, hanem arról, hogy megengedhető árú szoftvert és hardware-t kínáljunk, amely támogatja a vállalkozásukat növekedésükben. Partnereink éppen ezért hosszú távra választják a Durst gépeket. Az általunk kínált szoftvernek minőséget és megbízhatóságot kell kínálnia – a PrintFactory pedig megfelel ezen kritériumoknak.”

A Durst és PrintFactory együttműködése szoros integrációt eredményez a munkafolyamatot irányító termékek között. Ennek eredményeként a Durst nyomdagépei képesek több már működő termelő eszközzel együttműködni – szükségtelen a nyomtatási feladatok menedzselése a különböző rendszerek között. A Durst szoftver ökoszisztémája digitalizálja az e-kereskedelem, prepress és nyomdai folyamatokat. Minden termék böngésző alapú interfészt kínál a maximális rugalmasság elérésére.

A PrintFactory szoftver disztribútori hálózaton keresztül érhető el világszerte. A termék használata megnövelt termelékenységet, alacsonyabb festékfogyasztást, kiváló nyomatminőséget, illetve kevesebb keletkező hulladékot, és folyamatos színegyezőséget garantál nyomatról nyomatra – ezáltal nagyobb árrést biztosít felhasználói számára.

Forrás: https://printfactory.cloud/

- Hirdetés -

Sign&Display