A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

FESPA Innovation & Trends 2021. szakmai programsorozat

Nyomtatott ruházat – 2021. június 9-10-én

A FESPA Innovation & Trends vagy rövidítve ‘FIT’ kétnapos élő virtuális szakmai rendezvényén jól ismert, illetve új nyomtatott ruházati termékgyártókat mutatnak be a textilipar globális innovátorainak legújabb termékei mellett.

Csatlakozzon hozzánk, és ismerje meg, milyen fejlesztésekkel reagálnak a legfontosabb piaci trendekre az iparág olyan kulcsfontosságú gyártói, mint a Kornit, az Aeoon, az EFI, a Roland, a ROQ, a Polyprint és a Vastex. A PrintFactorytól megismerheti a legújabb fejlesztéseket az egyszerre több nyomtatási technológiát alkalmazó gyártási folyamatok egységes színmegjelenésének területén, illetve olyan extra tulajdonságokat, mint az automatikus fehér színcsatorna beállítása. A programsorozat túlmutat a nyomtatás folyamatán, egészen a textilnyomtatási tervező és gyártási szoftverekig, a Klieverik utómunka, illetve a Lotus szitanyomtatási szoftver termékekig. Mindezeket kiegészítik a szakmai támogatók előadásai, amelyekből megismerheti rendelkezésre álló alapanyagkínálatukat, amelyek felhasználásával piaci előnyöket érhet el minőségük, fenntarthatóságuk és hatékonyságuk által.

A COVID-19 válságból való kilábaláshoz a hatékonyabb cégműködést, illetve gyártást elősegítő beruházások szükségesek, jobban összehangolt munkafolyamatokra – kevesebb beavatkozási ponttal és gyorsabb reakcióidővel a megrendelői igények megfelelő kiszolgálása érdekében. A ruházati dekoráció és a kis szériában nyomtatott divattermékek szektora nagymértékben fejlődött az elmúlt évtized folyamán, a digitális nyomtatás, a munkafolyamat automatizálása, a web 2 print és az online értékesítés innovációinak köszönhetően – amely folyamat a növekedési paradigmák újragondolására késztette a nyomdaipari vállalkozásokat. Számos belépési pont adódik a fent felsorolt piaci szegmensekbe, a belépő szintű kisvállalkozásoktól egészen a nagy gyártási volumenig. A dekorációs eljárások között megtaláljuk a festékszublimációt, a pigmentnyomtatást, a direkt textilnyomtatást, a transzfer, szita vagy hímzési eljárásokat, amelyek mindegyike rengeteg innovációt és előnyt ígér, az üzleti döntéshozókat azonban szükséges pontosan informálni az elérhető opciókról.

A FESPA kétnapos szakmai programja tartalmaz egy megnyitó szekciót, melyben bemutatjuk az üzletfejlesztést leginkább befolyásoló, kulcsfontosságú trendeket, ezt követik a szakmai prezentációk, illetve a lehetőség a beszállítókkal való találkozásra a hálózatépítő szekció keretében.

Csatlakozzon hozzánk, és ismerje meg, milyen fejlesztésekkel reagálnak a legfontosabb piaci trendekre az iparág kulcsfontosságú gyártói.

A június 9-10-én megrendezésre kerülő online rendezvényre itt regisztrálhat!

- Hirdetés -

Sign&Display