A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Multifunkciós filmmel jelentkezett a Drytac

A cég a mindössze 50 mikron vastag, optikai tisztafényű  ViziPrint Deco+ megjelentetésével tette vonzóbbá eddig is tekintélyes portfólióját, adta hírül az Image Magazin. Az új PET film nemcsak a fentebb írt jellemzőivel tűnik ki a nyomtatható médiamegoldások közül, hanem azzal is, hogy tartós akrilragasztóval bevont öntapadó felületének köszönhetően sima és ívelt felületre, illetve üvegre, műanyagra, fémre egyaránt felvihető.

A Deco+ a karcálló kivitelezés miatt ideális csúcskategóriás építészeti vagy egyedi dekorációs alkalmazásokhoz is: tulajdonképpen arra termett, hogy lélegzetelállító grafikák, kirakatmatricák, kiskereskedelmi felületek, POP vagy háttérvilágítású kijelzők vibráló színekben gazdag alapeleme legyen. Utóbbi tulajdonsággal eddig csak a ViziPrint Illuminate büszkélkedhetett ebből a sorozatból.

A ViziPrint Deco+ a ViziPrint Deco SR-t váltja a Drytac kínálatában, amivel azt is üzeni a gyártó, hogy elődjénél jóval több nyomtatótípussal kompatibilis, így segítheti a rugalmasabb gyártás kialakítását, ezáltal a piaci terjeszkedést. A Deco+ igazoltan használható HP Latex 300, HP Latex 500, HP Latex 700 és HP Latex 800 sorozatszámú nyomtatókkal, magyarán HP Latex tintákkal (persze fehérrel is), sőt, a Ricoh és az Epson gyantafestékeivel szintén együtt alkalmazható.

Az új filmmel a kiemelkedően hosszú, akár hétéves élettartartam miatt főleg hosszútávra érdemes tervezni, akár konferenciatermek és meeting roomok üvegfelületeit is kitakarhatjuk vele, így privát, bizalmas légkört adhatunk korábban nyitott helyiségeknek – ajánlott egy szokatlanabb megoldást Shaun Holdom, a Drytac globális termékmenedzsere.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display