A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Drytac Viziprint Illuminate átvilágítható fóliáit használták Covid-19 tesztelő állomások információs grafikáihoz

Az angliai Bath-ban működő Minuteman nyomda nemrégiben fejezte be legújabb projektjét, melyben a Drytac ViziPrint Illuminate átvilágítható fóliáját használták Covid-19 teszt állomások kirakatainak információs dekorációjához.

A megrendelő ügyfél a Goodbody Botanicals, anglia egyik vezető CBD, azaz cannabis olaj alapú gyógyszereket és kozmetikai készítményeket forgalmazó hálózata azzal kereste meg a Minuteman nyomdát, hogy kirakataikra információs grafikákat helyezzenek el, melyekkel új, magán Covid-19 teszt szolgáltatásukat hirdetik bath-i és bristoli üzleteikben.

A Goddbody Botanicals által kínált tesztekkel kapcsolatos információk mellett a signok hirdetik azokat a kulcsfontosságú lépéseket is, amelyek segítenek a Covid-19 fertőzés megelőzésében, beleértve a maszkviselést, kézmosást, megfelelő távolság megtartását, illetve az állam által kínált track and trace applikáció használatát. A nagyobb grafikák mellett kisebbek figyelmeztetik az embereket a Covid-19 három fő tünetére és biztatják őket arra, hogy teszteltessék magukat a megnyugtatásuk érdekében.

Kieran Blacknall, a Minuteman szélesformátumú nyomtatásért felelős menedzsere elmondta, a Drytac ViziPrint Illuminate terméke tökéletes volt erre a projektre, mivel nagyon könnyen nyomtatható és installálható.

A 100µ (4mm) áttetsző matt PET filmet kiváló, hátulról megvilágított ablak/kirakat grafikák, és egyéb hátulról megvilágított display alkalmazások gyártásához tervezték. Az anyag ragyogó fehér alapszínnel rendelkezik, és képes fény áteresztésére, ezáltal élénk kirakati grafikák, displayek, matricák, ragaszok készíthetők vele, széles színspektrumban. Mindkét oldala nyomtatható, aminek köszönhetően az ablakra kihelyezett grafikák remekül láthatók direkt napfényben, és éjszaka, az üzlet megvilágításában.

„Az ügyfél olyan megoldást keresett, amellyel közvetítheti klinikája új teszt szolgáltatásának üzenetét. Számos különféle lehetőséget vizsgáltunk meg, beleértve a világító dobozokat, de mindegyik nagyon költségesnek bizonyult a Drytac ViziPrint Illuminate anyagával összevetve.” – mondta Blacknall, és hozzátette: „A Goodbody Botanicals üzletek kirakatában spotlámpák vannak, ezért választottunk átvilágítható fóliát, mert úgy gondoltuk, ilyen feltételek mellett ez a felület gyakorolja a legnagyobb hatást, különösen a téli hónapokban, amikor a nappalok is sötétebbek. A ViziPrint Illuminate kiváló: könnyű megmunkálni és kihelyezni.”

Forrás: drytac.com

- Hirdetés -

Sign&Display